Με μετάλλια νίκης και συμμετοχής επιβράβευσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, τις προσπάθειες των αθλητών στους αγώνες καλαθοσφαίρισης στη φετινή καταληκτική Γιορτή Αθλητισμού

Print Friendly, PDF & Email


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά την απονομή των μεταλλίων στους μικρούς καλαθοσφαιριστές.Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ν. Πέππας, απονέμοντας μετάλλια στους αθλητές.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τον χαιρετισμό του στη γιορτή.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα, και τον δημοτικό σύμβουλο Δ. Καρλαύτη, ανάμεσα στους αθλητές και τους προπονητές τους.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα, σε αναμνηστική φωτογραφία με τους αθλητές και τους προπονητές τους.


Με τη συμμετοχή περισσότερων από 350 παιδιών που παρακολούθησαν τα φετινά αθλητικά προγράμματα καλαθοσφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου και παρουσία πλήθους κόσμου, γονέων και φίλων των παιδιών, πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Κοκκινιάς οι τελικοί αγώνες καλαθοσφαίρισης και το τουρνουά mini Basket για τις μικρότερες ηλιακά κατηγορίες. Οι αγώνες διεξήχθηκαν στο πλαίσιο των Γιορτών Αθλητισμού με τις οποίες τερματίζει η φετινή αθλητική χρονιά. Στους μικρούς καλαθοσφαιριστές και στους νικητές των τελικών του πρωταθλήματος των τελευταίων τάξεων του Δημοτικού και του Γυμνασίου, απένειμε μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειές τους.


Η αθλητική διοργάνωση άνοιξε με το τουρνουά mini Basket με τη συμμετοχή αθλητών από την Α’, τη Β’ και τη Γ’ τάξη του Δημοτικού σχολείου, και συνεχίστηκε με τη διεξαγωγή των δύο τελικών αγώνων για τις τάξεις Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού και Γυμνασίου, αντίστοιχα, αναδεικνύοντας τους νικητές του φετινού πρωταθλήματος.


Στον τελικό του Γυμνασίου την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα του 7ου Γυμνασίου, τη δεύτερη θέση η ομάδα του Πάρκου Ελευθερίας, και την τρίτη θέση η ομάδα του 5ου Γυμνασίου. Στον τελικό αγώνα των τάξεων Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Ροδοδάφνη, ενώ τη δεύτερη και την τρίτη θέση κατέλαβαν η ομάδα του 9ου Δημοτικού Σχολείου και η ομάδα του Πάρκου Ελευθερίας μαζί με το 15ο Δημοτικό Σχολείο, αντίστοιχα.


Σε όλους τους εκκολαπτόμενους μπασκετμπολίστες που συμμετείχαν στο τουρνουά mini basket, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, απένειμε μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής, ενώ τα νικητήρια μετάλλια έδωσε και στους πρωταθλητές των τελικών από κοινού με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Νίκο Πέππα.


Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Πατούλη, προς όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς αθλητές και προπονητές, για τις προσπάθειές τους, αλλά και που αγαπούν και αγκαλιάζουν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Ευχαρίστησε και τους γονείς που στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου δηλώνοντας ότι η προσήλωση της Διοίκησης στο να προσφέρει υγιείς και δημιουργικές διεξόδους δραστηριοποίησης στα παιδιά μέσα από τον αθλητισμό θα διατηρηθεί και θα ενισχυθεί περαιτέρω.


Τους τελικούς αγώνες των προγραμμάτων καλαθοσφαίρισης του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου παρακολούθησε και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καρλαύτης.


Την προπονητική ευθύνη της προετοιμασίας των παιδιών είχαν οι γυμναστές: Χρήστος Λεγάντης, Δημήτρης Μάμας, Σπύρος Σπυρόπουλος, Κωνσταντίνος Γούλας, Μιχάλης Ραχωβίτσας, Ελένη Γκαμίλη, Όλγα Φλίγκου, Δημήτρης Μαστροκωστόπουλος, Θέμις Ζυγούμης, και Γιάννης Γαπκιάδης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο