Με μεγαλοπρέπεια το Μαρούσι γιόρτασε τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης παρακολουθεί τον πανηγυρικό εσπερινό για την εορτή της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Δ. Σμυρνή, το Δημοτικό Σύμβουλο Επ. Κατσιγιάννη και πλήθος πιστών στην λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.     


 


Με κάθε λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών το Μαρούσι γιόρτασε εφέτος τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος στον Ι.Ν. της Παναγίας της Θεοτόκου, λόγω έργων στην πλατεία Αγίας Λαύρας, όπου βρίσκεται ο ομώνυμος Ιερός Ναός.           


Τον πανηγυρικό εσπερινό από τους εφημέριους του Ιερού Ναού παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης,ο οποίος μαζί με εκατοντάδες πολίτες συμμετείχε στην λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στις οδούς Μητροπόλεως, Σαλαμίνος και Γαρδέλη.


Στην μεγάλη εορτή συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Βελής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, και Κων/νος Βλάχος.    


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο