Με μεγάλη συμμετοχή καταναλωτών και παρόντος του Δημάρχου Γ. Πατούλη, διεξήχθη η 3η δράση του Δήμου Αμαρουσίου για τη διάθεση εγχώριων αγροτικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στο σημείο της διάθεσης των προϊόντων συνομιλώντας με πολίτες.Με τρόπο οργανωμένο και τακτικό πραγματοποιήθηκε η παραλαβή των προϊόντων από τους παραγωγούς.


 


Με την προσέλευση περισσότερων από 2.000 ατόμων που είχαν τηλεφωνικά υποβάλει τις παραγγελίες τους πραγματοποιήθηκε η 3η δράση διάθεσης από το Δήμο Αμαρουσίου προϊόντων αρίστης ποιότητας, εγχώριας παραγωγής, σε συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης εμπειρίας. Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, όπου συνομίλησε με τους καταναλωτές και τους παραγωγούς που συμμετείχαν στη δράση.


Καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης που διεξήχθη με υποδειγματική οργάνωση, διατέθηκε στους καταναλωτές μεγάλη ποικιλία αγροτικών προϊόντων που σε ποσότητες ξεπέρασαν τους 46 τόνους. Συγκεκριμένα διατέθηκαν:


Περισσότεροι από 15 τόνοι ρύζι και όσπρια
Περισσότεροι από 3 τόνοι φέτας
Περισσότεροι από 5 τόνοι ελαιόλαδο
Περισσότεροι από 13 τόνοι αλεύρι
Περισσότεροι από 800 κιλά ζυμαρικά
Περίπου 1 τόνος κάστανα και καρύδια
Περισσότεροι από 2,5 τόνοι κρεμμύδια
Περίπου 12.500 σκόρδα
Περίπου 3 τόνοι θυμαρίσιο μέλι
Περίπου 2,2 τόνοι πευκόμελο και ανθόμελο


Συνολικά από το πρωί -με ώρες αιχμής μεταξύ 8 – 11 π.μ.- μέχρι τις 4 το απόγευμα, προσήλθαν για να παραλάβουν τα προϊόντα τους περισσότεροι από 2.000 καταναλωτές, εκφράζοντας θετικά σχόλια για την πρωτοβουλία, την οργάνωση της δράσης και την εξυπηρέτησή τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της επιτυχούς ολοκλήρωσης μίας ακόμη πρωτοβουλίας, δήλωσε: «για 3η συνεχή φορά και έπειτα από αίτημα των συμπολιτών μας, διοργανώνουμε δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων σε τιμές κόστους. Παραγωγοί από κάθε γωνιά της Ελλάδας φέρνουν στο σπίτι μας προϊόντα ελληνικής ταυτότητας και αρίστης ποιότητας. Η μεγάλη ανταπόκριση των συμπολιτών μας επιβραβεύει την προσπάθειά μας που θα έχει και συνέχεια».


ʼψογη ήταν η γραμματειακή υποστήριξη, η παρουσία των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου Αμαρουσίου αλλά και των εθελοντών που συμμετείχαν στη διεξαγωγή της δράσης.


Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έδωσαν το «παρών» στηρίζοντας την υλοποίηση της προσπάθειας, το συντονιστή – υπεύθυνο του Γραφείου Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης Παντελή Τσιτσιμπάση, και τους εκπροσώπους της Αστυνομίας του Τμήματος του Αμαρουσίου για την παρουσία τους καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης.


Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται, επίσης, στους παραγωγούς των εγχώριων προϊόντων για την ευγενική προσφορά σε όσπρια, ρύζι, λάδι και αλεύρι προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.


Στη δράση παραβρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Νικόλας Αλεπούς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής και Βαγγέλης Κάββαλος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο