Με μεγάλη συμμετοχή και παρόντος του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της αποπεράτωσης του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  με την Πρόεδρο του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής Ε. Βλάχου Σταματάκη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με φίλους του Συλλόγου Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, στην εκδήλωση για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της αποπεράτωσης του Ιερού Ναού.Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας, Β. Κόκκαλης, Ν. Αλεπούς,η Πρόεδρος Ε. Βλάχου Σταματάκη και πολλοί φίλοι του συλλόγου συμμετέχουν στο λαϊκό γλέντι για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της αποπεράτωσης του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι.Στιγμιότυπο από το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου. 


Με την αθρόα συμμετοχή εθελοντών και συνδρομητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση υπέρ της αποπεράτωσης του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής στο Ψαλίδι πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το λαϊκό γλέντι που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.


Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, ενώ συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης και Νικόλας Αλεπούς.


Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης συνεχάρη την Πρόεδρο κα Ελένη Βλάχου Σταματάκη και τα μέλη του Συλλόγου για την αξιέπαινη προσπάθεια τους , ώστε το επόμενο χρονικό διάστημα η αποπεράτωση του Ι.Ν. να γίνει πραγματικότητα, ένα έργο απαραίτητο για το Ψαλίδι και  πραγματικό «κόσμημα» για την πόλη του Αμαρουσίου.
Επανέλαβε επίσης ότι ο Δήμος Αμαρουσίου, αλλά και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται στο πλευρό τους υποστηρίζοντας το έργο τους.


Η Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε θερμά τον κο. Πατούλη για την συμπαράσταση και στήριξη του, καθώς και για τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από λίγες ώρες είχε επιστρέψει από το τριήμερο ακριτικό οδοιπορικό υγείας σε Γαύδο, Αγαθονήσι, Λειψούς και Αρκιούς. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες της και προς  τους φίλους του Συλλόγου για την ανταπόκριση και τη σημαντική συμβολή τους στην αποπεράτωση του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής.


Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία ευχάριστη καλοκαιρινή βραδιά με χορό και τραγούδι.

Μετάβαση στο περιεχόμενο