Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δήμαρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, η ομιλία του ακαδημαϊκού και συγγραφέα Δήμητρη Μπουραντά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο βήμα της εκδήλωσης ενώ καλωσορίζει τον καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά αλλά και τους παρισταμένους στην εκδήλωση.
|download file .jpg 84Kb|


Το χιούμορ και η ευρηματικότητα του καθηγητή Μπουραντά, κέρδισαν το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, όπως και ολόκληρο το ακροατήριο.
|download file .jpg 90Kb|


Σε μία ευχάριστη και ζωντανή εκδήλωση που κέρδισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αλλά και του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, που την παρακολούθησαν, εξελίχθηκε η ομιλία του συγγραφέα και καθηγητή Μάνατζμεντ και Ανθρώπινων Πόρων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Μπουραντά, με θέμα: «Επιλογές για μια ζωή που θα αξίζει τον κόπο».


Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Αμαρουσίου προς τιμή του ακαδημαϊκού και συγγραφέα, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία των συλλόγων της πόλης «Πνοή»,«Ανατολικό Μαρούσι», «Κρηταγενής Ζευς», «Κασταλία», «Νέο Μαρούσι», «Πολύδροσο», «Ηπειρωτών – ʼγιος Γεώργιος», «Σωρού – ʼγιος Ελευθέριος» και «Τα Ανάβρυτα», με αφορμή τη μεγάλη επιτυχία στο αναγνωστικό κοινό των δύο τελευταίων του βιβλίων «Όλα σου τα ‘μαθα μα ξέχασα μια λέξη» και «Επί σκηνής χωρίς πρόβα».


Καλωσορίζοντας τον καθηγητή αλλά και όλους τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση ο Γιώργος Πατούλης, αναφέρθηκε στην ακαδημαϊκή αλλά και συγγραφική διαδρομή του συντοπίτη καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά: «Οικείος στον κόσμο της Οικονομίας και της Αγοράς, ιδιαίτερα για την ενασχόλησή του με το ζήτημα της Ηγεσίας, οικείος, όμως, όπως αποδεικνύεται, και στους αναγνώστες λογοτεχνίας με το βραβευμένο από το αναγνωστικό κοινό τελευταίο του βιβλίο, ο καθηγητής Μπουραντάς, μέσα από το συγγραφικό του έργο, εκλαϊκεύοντας την επιστημονική γνώση, προσπαθεί να εφοδιάσει τον αναγνώστη του με ένα εννοιολογικό και γνωστικό υπόβαθρο, που θα συμβάλλει στην προσωπική του ανάπτυξη και στην καλή ζωή».


Στην ομιλία του ο Δημήτρης Μπουραντάς, παρουσίασε με ευρηματικό τρόπο, καθηλώνοντας το ακροατήριο, τις επιλογές που έχει για μια καλύτερη ζωή, «που θα αξίζει τον κόπο». Αφού πρώτα ανέδειξε τις ανθρώπινες αξίες «που τείνουμε να ξεχάσουμε ως άνθρωποι στη σημερινή εποχή», όπως είπε, μέσα από παραδείγματα της καθημερινής ζωής και ερωτήσεις προς το κοινό, καθοδήγησε τους ακροατές στο να βρουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν κάθε άνθρωπο στην αναζήτηση της ουσίας της ύπαρξής του αλλά και της πραγματικής ευτυχίας.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, και ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου, Χρήστος Βλάχος, μέλη και φίλοι των διοργανωτών συλλόγων της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο