Με επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Το ποδήλατο αποτελεί ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο μεταφορικό μέσο έως και σήμερα και μάλιστα φιλικό προς το περιβάλλον.

 

Με μεγάλη επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας XCC – ΙΩΣΗΦ ΜΑΚΑΡΩΝΑΣ» στις κατηγορίες Μίνι-Μικρά, Μίνι-Μεγάλα, Παµπαίδων, Πανκορασίδων, Παίδων και Κορασίδων, που γίνεται στη µνήμη του  Ιωσήφ Μακαρώνα.   που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο των δράσεών του για την Άθληση και την Υγεία μαζί με τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου και με τον Αθλητικό Όμιλο Δόξα Πεύκης.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη ο οποίος τόνισε πως η  ποδηλασία είναι μια αθλητική δραστηριότητα που θεωρείται από τις πιο δημοφιλής στον κόσμο. 
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της ποδηλασίας αποτελεί η δυνατότητα της να ανταποκρίνεται σε αρκετά διαφορετικές απαιτήσεις όπως είναι η μετακίνηση, η άθληση και η ψυχαγωγία. 

Το ποδήλατο αποτελεί ένα ιδιαίτερα διαδεδομένο μεταφορικό μέσο έως και σήμερα και μάλιστα φιλικό προς το περιβάλλον τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης προσθέτοντας ότι ολοένα και περισσότεροι σήμερα όχι μόνο το χρησιμοποιούν για άθληση αλλά το επιλέγουν και για τις μετακινήσεις τους μέσα στην πόλη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο ποδηλατικό γύρο.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Κ. Ρώτας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δ. Καρλαύτης, Π. Κόνιαρης, Ε. Λέκκα, Ν. Πέππας.

 

Σχετικά αρχείαΜε επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας_1


Με επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας_2


Με επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας_3


Με επιτυχία και αξιοσημείωτες συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο 4ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο