Με επικεφαλής το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη κάτοικοι και φορείς της Αγίας Φιλοθέης δεν θα επιτρέψουν την παρακώλυση της απαραίτητης γεωτεχνικής μελέτης για την κατασκευή του βιοκλιματικού σχολείου στην περιοχή

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο  Ν. Αρβανιτάκη και μέλη του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος», στη διάρκεια ευλογίας της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου από τον π. Θεοφάνη.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στους κατοίκους και στους εκπροσώπους των τοπικών φορέων της Αγίας Φιλοθέης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με μέλη της Διοίκησης, του Δημοτικού Συμβουλίου και κατοίκους στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου της Αγίας Φιλοθέης.    


 


Σε κινητοποιήσεις για τη διασφάλιση εκτέλεσης της γεωτεχνικής μελέτης από την Τεχνική Υπηρεσία σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αμαρουσίου στην Αγία Φιλοθέη,για την κατασκευή του βιοκλιματικού σχολείου που θα στεγάσει το 8ο Γυμνάσιο – 9ο Λύκειο, προχωρούν με επικεφαλής του Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, οι κάτοικοι, οι σύλλογοι και οι φορείς της περιοχής.       


Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, παρά το γεγονός ότι το οικόπεδο μετά από πολύχρονο αγώνα του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη με τους κατοίκους και τους τοπικούς φορείς, ανήκει πλέον στην κυριότητα του Δήμου Αμαρουσίου και παρά τα επανειλημμένα αιτήματα για την αποδέσμευσή του, δεν έχει προχωρήσει στην απομάκρυνση του Σταθμού Σπόρων που στεγάζεται σε οίκημα εντός του οικοπέδου.
Η μέχρι σήμερα προσπάθεια της Τεχνικής Υπηρεσίας για την πραγματοποίηση της γεωτεχνικής μελέτης που είναι απαραίτητη για την ολοκλήρωση της μελέτης ένταξης στο ΕΣΠΑ της χρηματοδότησης για την κατασκευή του σχολικού συγκροτήματος έχει αποβεί άκαρπη, καθώς παρεμποδίζεται από τους εργαζόμενους του Σταθμού.


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης απευθύνοντας χαιρετισμό, μαζί με τις θερμές ευχές του για το νέο έτος στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου «Ο ʼγιος Γεώργιος» στα μέλη του Δ.Σ., στους εκπροσώπους τοπικών φορέων και στους κατοίκους υπογράμμισε:
«Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε δυναμικά, όπως έχουμε πράξει έως σήμερα και να μην επιτρέψουμε σε κανένα να εμποδίσει την κατασκευή του βιοκλιματικού σχολείου που έχει ανάγκη η περιοχή της Αγίας Φιλοθέης για να στεγάσει σε ένα σύγχρονο σχολείο τους μαθητές του 8ου Γυμνασίου – 9ου Λύκειου.. Την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 το πρωϊ όλοι μαζί θα αποτρέψουμε την παρακώλυση των εργασιών για την απαραίτητη γεωτεχνική μελέτη από την Τεχνική Υπηρεσία, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε πράξη το κοινό μας όραμα.»


Παράλληλα, ο κος Πατούλης άκουσε τα ζητήματα της καθημερινότητας που του έθεσαν οι παριστάμενοι στην εκδήλωση, παρέχοντας τη διαβεβαίωση ότι μέσω των υπηρεσιών του Δήμου θα δοθούν βιώσιμες λύσεις, υπογραμμίζοντας την εποικοδομητική συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με τους συλλόγους της πόλης, οι οποίοι με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής έχουν αναδειχθεί σε συμβουλευτικά της όργανα και στενοί συνεργάτες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων κάθε περιοχής που εκπροσωπούν.        
                    
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Δημήτρης Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Ρένα Χαλιώτη και ο Λευτέρης Μαγιάκης.     


 


 


 


 


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο