Προτεραιότητα για τη Διοίκηση η προώθηση των διαδικασιών για έργα υποδομής στη γειτονιά του Παραδείσου, επεσήμανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Παραδείσου

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τα μέλη του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.


 


Στην καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παραδείσου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι κατά τη συγκεκριμένη περίοδο μέχρι το τέλος της παρούσας θητείας θα υπάρξουν εξελίξεις σε επίπεδο έργων υποδομής στη γειτονιά του Παραδείσου.


Στην εκδήλωση την πίτα ευλόγησε ο ιερέας της Παναγίας των Βλαχερνών πατέρας Χρήστος, παρόντων, επίσης, δημοτικών συμβούλων και φίλων του συλλόγου.


Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ενημέρωσε τους κατοίκους για τις διαδικασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά στα έργα ομβρίων, διάνοιξης και διαμόρφωσης οδών στη γειτονιά του Παραδείσου και σημείωσε ότι τα έργα θα ξεκινήσουν πριν το τέλος της παρούσας θητείας. Ενισχύοντας τον ισχυρισμό αυτό διαβεβαίωσε ότι οι μελέτες για την ανάπλαση των οδών Παραδείσου, Νερατζιωτίσσης, Σωρού καθώς και Κυπρίων Αγωνιστών που αφορούν στη γειτονιά τους έχουν ολοκληρωθεί. Παράλληλα, εξέφρασε ότι από μέρους της Διοίκησης η γειτονιά του Παραδείσου ανέκαθεν βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές της και με τη συνεργασία και των κατοίκων έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση των ζητημάτων που έχουν τεθεί από μέρους του ΔΣ του συλλόγου της περιοχής.


Ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή χρονιά στους παρισταμένους και αναφέρθηκε, επίσης, στο έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης στο κέντρο της πόλης, στο κοινωνικό έργο για τους συμπολίτες μας θύματα της κρίσης, αναγγέλλοντας, παράλληλα, σε σύντομο χρόνο από τώρα την έναρξη λειτουργίας του νέου παραρτήματος του Κ.Α.Π.Η στον Παράδεισο Αμαρουσίου.


Στις προσπάθειες του συλλόγου για την προώθηση των θεμάτων που αφορούν στη γειτονιά, αναφέρθηκαν εν συντομία η πρόεδρος Λένα Προεστάκη, και η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φανή Βρούζη.


Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με λαχειοφόρο αγορά από την οποία αναδείχθηκαν 150 τυχεροί που κέρδισαν όμορφα δώρα προσφορά χορηγών.


Μεγάλη ήταν η προσέλευση αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Σπύρος Σταθούλης, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Χαλιώτη, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Δημήτρης  Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ηλίας Γιαννακάκος, Φωτεινή Κατή, Πέτρος Κούκουζας, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Δορύλαος Κλαπάκης. Από μέρους του συλλόγου παρόντες ήταν, επίσης, η γραμματέας Σοφία Τσάδαρη, τα μέλη του ΔΣ Τζώρτζης Χάλαρης, Γιάννης Ζήβας, και η επίτιμοι πρόεδροι Λίτσα Τσαλτάκη, και Λεόντιος Πορτοκαλάκης.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο