Με Δημοτικό Λεωφορείο, η μεταφορά μαθητών από τις Εργατικές Κατοικίες προς το σχολείο τους.

Print Friendly, PDF & Email
|download _.jpg file 193 KB||download _.jpg file 156 KB|
Με πρωτοβουλία που ανέλαβε η Νέα Δημοτική Αρχή και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γ. Ζήκος , η μεταφορά των μαθητών που διαμένουν στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών  και πρέπει να μετακινούνται στην περιοχή του Αγίου Θωμά όπου βρίσκεται το σχολείο τους, το 5ο Δημοτικό και 13ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου, θα γίνεται με λεωφορείο φυσικού αερίου της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου.

Από την 1η Φεβρουαρίου 2007, οι σαράντα επτά μαθητές που διαμένουν στις Εργατικές Κατοικίες θα μετακινούνται από και προς το σχολείο τους  με λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας, στο οποίο για την ασφαλή μεταφορά τους πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες μετατροπές και προστέθηκαν ζώνες ασφαλείας.

Το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας θα βρίσκεται κάθε πρωί στη διασταύρωση των οδών Ιερού Λόχου και Επταλόφου . Θα αναχωρεί στις 7:45 το πρωί και θα επιστρέφει στις 12:45 μετά το μεσημέρι. Ενώ για την εξυπηρέτηση των μαθητών του ολοήμερου σχολείου, θα υπάρχει και δεύτερο δρομολόγιο.

Με τη δρομολόγηση του δημοτικού λεωφορείου ο Δήμος εξοικονομεί σε ετήσια βάση περισσότερα από 15.000 euro , τα οποία διατίθεντο μέχρι πρότινος για τη μίσθωση ιδιωτικού λεωφορείου , με το οποίο γινόταν η μεταφορά των μαθητών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο