Μάγεψε τους θεατές ο Ψαραντώνης στο Αμαλίειο Θέατρο

Print Friendly, PDF & Email
Στιγμιότυπα από τη συναυλία του Ψαραντώνη στο Αμαλίειο  Θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ  Δήμου Αμαρουσίου.


Συνεπήρε και ενθουσίασε τους θεατές με την επιβλητική παρουσία του στη σκηνή, ο Ψαραντώνης, ο θρύλος της κρητικής μουσικής, στη συναυλία που έδωσε στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ.
Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας.


Για άλλη μια φορά, ο Ψαραντώνης με την αισθαντική και συγκινητική, τρυφερή και ερωτική ερμηνεία του, αλλά και με το μοναδικό τρόπο που εκείνος ξέρει, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους που χόρεψαν και τραγούδησαν υπό τους ήχους της κρητικής λύρας, αποθεώνοντας τον καλλιτέχνη με το παρατεταμένο, θερμό και γεμάτο αγάπη χειροκρότημά τους.            


Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα με τη συναυλία «80’ς -90΄ς Party» από την Πωλίνα, τη Σοφία Αρβανίτη και τη Μπέσυ Αργυράκη.


 Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.               


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.


Προπώληση εισιτηρίων:
Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
Μέσω της ιστοσελίδας http://www.viva.gr/ με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876


Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.


Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας


Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρία Action Εστί.


Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο: http://www.festivalamarousiou.gr/, και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο