Μάγεψε το κοινό η συναυλία του Δήμου Αμαρουσίου με τους Β. Παπακωνσταντίνου Χρ. Θηβαίο και Σ. Μπουλά

Print Friendly, PDF & Email
  


download _.jpg file 158 KB
download _.jpg file 229 KB
download _.jpg file 293 KB

Κοσμοσυροή στη χτεσινή συναυλία των Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χρ. Θηβαίου και Σ. Μπουλά, που οργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στο πλαίσιο του φετινού πολιτιστικού φεστιβάλ «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού 2008».

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας από την Αττική και άλλες περιοχές της χώρας κατέκλυσαν το ανοιχτό θέατρο που έχει διαμορφωθεί στο δημοτικό πάρκινγκ του Αμαλιείου Οικοτροφείου για ν΄ απολαύσουν τους αγαπημένους του ερμηνευτές σε γνωστές παλιές και καινούργιες επιτυχίες.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, της Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρισης Πολιτισμού κ. Γλυκερίας Μοστρού και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιτυχημένη συναυλία ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:

«Ως Δημοτική Αρχή είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την θερμή ανταπόκριση του κοινού, στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του δήμου μας που φέρουν τον τίτλο   «Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού 2008».

Επιδίωξή μας  με τη διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων που καλύπτουν όλα τα γούστα  είναι να δώσουμε σε μικρούς και μεγάλους την ευκαιρία να ζήσουν πολύ όμορφες καλοκαιρινές βραδιές  και να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Η σημερινή συναυλία με τους Β. Παπακωνσταντίνου, Χρ. Θηβαίο και Σ. Μπουλά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και δικαιώνει τις επιλογές μας για μοναδικές βραδιές πολιτισμού στο Μαρούσι που φιλοδοξούμε ν΄ αποτελέσουν σημείο αναφοράς και συνάντησης για όλους τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου».

Μετάβαση στο περιεχόμενο