Μάγεψε το Κοινό η χριστουγεννιάτικη συναυλία της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου

Print Friendly, PDF & Email|download _.jpg file 148  KB|
Συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου στην αίθουσα του θεάτρου του Αμαλιείου Ιδρύματος.|download _.jpg file 93 KB|
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου κ. Ρένα Χαλιώτη και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρισης Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας ευχαρίστησαν την μαέστρο Τερψιχόρη Παπαστεφάνου προσφέροντάς της μια ανθοδέσμη, για τη μαγική χριστουγεννιάτικη συναυλία που χάρισε στο Κοινό στο κατάμεστο θέατρο του Αμαλιείου Ιδρύματος.

Στην γιορτινή ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων μέσα από κλασσικά έργα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια μετέφερε το Κοινό η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου υπό τη διεύθυνση της Τερψιχόρης Παπαστεφάνου στη συναυλία που διοργάνωσε το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού και πραγματοποιήθηκε χτες στο θέατρο του Αμαλιείου Ιδρύματος.


Η συναυλία διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.


Στη συναυλία απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ρένα  Χαλιώτη η οποία ευχήθηκε το μήνυμα αγάπης της θείας γέννησης του Χριστού να περάσει στις καρδιές όλων των ανθρώπων.


Ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους επεσήμανε ότι η συναυλία αποτελεί ένα μουσικό ταξίδι στο γιορτινό κλίμα των ημερών που μέσα από ψαλμούς, κλασσικές μελωδίες και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ζωντανεύει τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο