Λήξη της φετινής χρονιάς για τη Μοντέρνα Ορχήστρα και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου με μια συναυλία που ταξίδεψε μουσικά τους θεατές στο χθες και το σήμερα

Print Friendly, PDF & Email

Αγαπημένες επιτυχίες από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή ερμήνευσαν επί σκηνής στην Πλατεία Ηρώων Αμαρουσίου οι σπουδαστές της ορχήστρας και των τμημάτων του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, σε μία εμφάνιση επ’ ευκαιρίας της λήξης της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου.

 

Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας συνεχάρη θερμά τους/τις συμμετέχοντες/ουσες στη συναυλία, καθώς και τους συντελεστές αυτής της εξαιρετικής μουσικής παράστασης, επισημαίνοντας τη σημαντική συμβολή του Δημοτικού Ωδείου στην προώθηση της μουσικής παιδείας μεταξύ των νέων. Παράλληλα συνεχάρη τους γονείς που καλλιεργούν στα παιδιά τους την αγάπη για τη μουσική τέχνη και τους ευχαρίστησε που εμπιστεύονται την αγωγή και επιμόρφωσή τους στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου.

 

Η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου καλωσόρισε τους παριστάμενους και ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για την υποστήριξή της στο έργο του Ωδείου, καθώς  και τα παιδιά, τους γονείς και τους μουσικούς για την άψογη συνεργασία τη χρονιά που πέρασε, με ιδιαίτερη αναφορά στην καθηγήτρια πιάνου Αμαλία Ραφτοπούλου, που συνοδεύει τα παιδιά της Χορωδίας στο πιάνο όλο το χρόνο.

 

Υπό την ενορχήστρωση του Μαρίνου Γαλατσινού και την καλλιτεχνική επιμέλεια και ενορχήστρωση της Φωτεινής Κοσκόρου ερμηνεύτηκαν  τραγούδια των Λ. Μαχαιρίτσα, Μ. Χατζηγιάννη, Β. Παπακωνσταντίνου, Δ. Κοργιαλά, Ν. Ζιώγαλα, Γ. Σπανού, Ντέμη Ρούσου, Αντ. Βαρδή, με το Φίλιππο  Πασσαλίδη και τη Χριστίνα Σπηλιακοπούλου στο τραγούδι.

 

Στη μουσική βραδιά παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Πέτρος Κόνιαρης, Γιάννης Νικολαράκος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Μαρία Δήμητρα Ρώτα, η Σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα Πολιτισμού Άννα Βαγιωνά, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο