«Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού» του Δήμου Αμαρουσίου: Την «Αντιγόνη» του Σοφοκλέους παρουσίασε ο Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή»

Print Friendly, PDF & EmailΕκατοντάδες θεατές προσέλκυσε η παράσταση «Αντιγόνη», που δόθηκε στο πλαίσιο των «Καλοκαιρινών Βραδιών Πολιτισμού» του Δήμου Αμαρουσίου.
|download file .jpg 104Kb|


Στιγμιότυπο από την παράσταση.
|download file .jpg 73Kb|


Μετά το τέλος της παράστασης, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Γ.Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τη σύζυγο του Μαρίνα και τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα, συγχαίρουν την πρωταγωνίστρια Φωτεινή Φιλοσόφου.
|download file .jpg 86Kb|


Μια αξιόλογη παράσταση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν χθες, 12 Ιουλίου, στο Θέατρο του Αμαλίειου. Ο Οργανισμός Ελληνικού Θεάτρου «Αιχμή» παρουσίασε την τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη», σε σκηνοθεσία Γ.Νικολαΐδη, μετάφραση Κ.Πολιτόπουλου και μουσική Γ.Μαρκόπουλου, με την Φωτεινή Φιλοσόφου στον ρόλο της Αντιγόνης να κερδίζει τις εντυπώσεις και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Πειστικοί στις ερμηνείες τους ήταν επίσης ο Κ. Καστανάς στον ρόλο του Κρέοντα, ο Ζ. Ρόχας στον ρόλο του Φύλακα, ο Κ.Λάσκος ως Τειρεσίας, η Δ.Καλαχώρα ως Ισμήνη, ο Δ.Γιαννακόπουλος ως Αίμωνας, ο Χ.Κανέλλης ως ʼγγελος και η Κοραλία Ροδίτη ως Ευριδίκη.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππας, ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Γ.Μαρκόπουλος, ο Ειδικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου κ.Μ.Μπάρλας κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο