Κάλεσμα ενότητας και αλληλεγγύης στη νέα εποχή για το Μαρούσι απηύθυνε στους εργαζόμενους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τους εργαζόμενους Ι.Δ.Α.Χ. Δήμου Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου Β. Κόκκαλη και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη


«Κανείς εργαζόμενος  του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του. Θα εμποδίσουμε και θα σταματήσουμε κάθε προσπάθεια που θα απειλήσει τις σταθερές εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων μας»


«Κανείς εργαζόμενος του Δήμου Αμαρουσίου δεν κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης στη συνάντηση με τους εργαζόμενους Ι.Δ.Α.Χ. απαντώντας σε όσους ενόψει των  δημοτικών εκλογών παραπληροφορούν και διαδίδουν ψεύτικα διλλήματα.


«Δεν θα ακολουθήσουμε πρακτικές κομματαρχών – τόνισε-  οι οποίοι στην προσπάθεια τους να κερδίσουν ως κομματικό λάφυρο το Δήμο Αμαρουσίου χρησιμοποιούν αθέμιτους και ψεύτικους τρόπους πληροφόρησης. Εμείς δημόσια έχουμε δηλώσει ότι κόμμα μας είναι το Μαρούσι. Εκτιμούμε και τιμούμε τους εργαζόμενους μας ως μέλη της μεγάλης οικογένειας που λέγεται Μαρούσι».


Σε μία σύντομη αναδρομή για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας όλων των εργαζομένων από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, τον Οργανισμό Εργασίας και τα Νομικά Πρόσωπα σε θέσεις αορίστου χρόνου στο Δήμο, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου υπενθύμισε ότι αυτό ήταν αποτέλεσμα της δύσκολης  προσπάθειας που ανελήφθη με προσωπική πρωτοβουλία του στη διάρκεια της πρώτης Δημαρχιακής θητείας, που καταδεικνύει και τη σταθερή βούληση της Δημοτικής Αρχής ότι «κανείς  εργαζόμενος δεν περισσεύει στο Δήμο Αμαρουσίου».


Αναφερόμενος στο θέμα της ασφάλισης των οχημάτων και την παραπληροφόρηση που επιχειρείται, ο κος Πατούλης ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί το ψέμα που μόνο στόχο έχει να μολύνει και να διαπομπεύσει την πόλη, η οποία κινείται με άλλες ταχύτητες στο μέλλον, σημειώνοντας: «κάποιοι εάν δεν θέλουν να παραμείνουν στη μοναξιά του παρελθόντος πρέπει να αλλάξουν».


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου απηύθυνε κάλεσμα ενότητας και αλληλεγγύης προς όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Αμαρουσίου στη νέα εποχή για την πόλη μέσα από τη σχέση αμοιβαίας  εκτίμησης και εμπιστοσύνης που έχει οικοδομηθεί όλα τα χρόνια της συνεργασίας για το καλό της πόλης και των κατοίκων.


«Το Μαρούσι από το επόμενο εξάμηνο κιόλας θα πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα της χώρας, επ’ ωφελεία των κατοίκων και πολιτών του. Το Μαρούσι έχει προετοιμασθεί τα προηγούμενα χρόνια για τη μεγάλη αλλαγή στην Αυτοδιοίκηση με ποιοτικά χαρακτηριστικά. Την μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα ζωής των κατοίκων. Σε αυτή την προσπάθεια μας θέλουμε τους εργαζόμενους κοντά μας ως μία μεγάλη συμπαγή ομάδα. Έχουμε αποδείξει την αγάπη μας, η οποία δεν έχει κομματικά κριτήρια. Αυτή την ενότητα ζητώ να καλλιεργήσουμε αυτή τη  σχέση υπόσχομαι να έχουμε με τους εργαζόμενους μας. Θα εμποδίσουμε και θα σταματήσουμε κάθε προσπάθεια που θα απειλεί τη σταθερή εργασιακή σχέση των εργαζομένων μας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο