Ένα όχημα της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας παραχώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου για την ενίσχυση της ασφάλειας των κατοίκων και την καλύτερη φύλαξη της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης  με το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Αστυνόμο Α’ Φ. Τζελέπη, το Υποδιοικητή, Αστυνόμο Β’ Γ. Κουτσοθεόδωρο και τον Αντιδήμαρχο Β. Κόκκαλη.


Θέτοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια της πόλης και των πολιτών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης παρέδωσε σήμερα στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, Αστυνόμο Α’  κο Φώτη Τζελέπη, παρουσία του Υποδιοικητή, Αστυνόμου Β’ κου Γιώργου Κουτσοθέοδωρου και στελεχών του Τμήματος, ένα όχημα της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας, προκειμένου ο Δήμος Αμαρουσίου να συμβάλει από την πλευρά του στην προαγωγή της ασφαλούς διαβίωσης των κατοίκων.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Διοικητή Ασφαλείας για δωρεάν παραχώρηση του οχήματος μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε η παράδοσή του.  


«Η ασφάλεια  των πολιτών της πόλης μας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα, γεγονός που καταδεικνύουμε στην πράξη καθημερινά μέσα από την αγαστή συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τις αστυνομικές αρχές της πόλης μας. Στο πλαίσιο αυτό, προχωρήσαμε στη δωρεάν παραχώρηση του οχήματος της πρώην Δημοτικής Αστυνομίας , προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο του Τμήματος Ασφαλείας για την καλύτερη φύλαξη της πόλη μας και της κάθε γειτονιάς και ως ένδειξη αναγνώρισης της σοβαρής προσπάθειας και των επιτυχιών των στελεχών του Τμήματος το τελευταίο διάστημα.  Η ασφάλεια των κατοίκων της πόλης μας είναι πολυδιάστατη και εμείς έχουμε στόχο την κάλυψη όλων των διαστάσεων της» υπογράμμισε ο κος Πατούλης κατά την τελετή παράδοσης.


Από την πλευρά του ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας κος Τζελέπης ευχαρίστησε θερμά για την προσφορά αυτή το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή πρωτοπόρα, καθώς ο Δήμος Αμαρουσίου είναι ο πρώτος Δήμος της Αττικής που προβαίνει σε μια τέτοια ενέργεια.
Αποτελεί – σημείωσε- μία ύψιστη τιμή για το Τμήμα Ασφαλείας, καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειες που καταβάλλουμε και ενισχύεται το επιχειρηματικό αντικείμενο του Τμήματος.»


Στη παράδοση παραβρέθηκε επίσης ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο