Ημερίδα του Οργανισμού Πρόνοιας και Πολιτικής Προστασίας με θέμα :««Ευκαιρίες Ένταξης Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Ελληνική Κοινωνία & Αγορά Εργασίας

Print Friendly, PDF & Email

Ο Οργανισμός Πρόνοιας & Πολιτικής Προστασίας Αμαρουσίου, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών (ΣΥΥ) ‘ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Ευκαιρίες Ένταξης Ευπαθών Ομάδων Πληθυσμού στην Ελληνική Κοινωνία & Αγορά Εργασίας.


Η ημερίδα θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19/11/2007 και ώρα 17:00 στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Β.Σοφίας 9 & Δημ.Μόσχα) με κεντρικούς ομιλητές τον Πρόεδρο του Οργανισμού, κο. Παρτσινέβελο, την αντιπρόεδρο του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, κα. Μπρισίμη, τη Γενική Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου, κα.Φωτοπούλου, την Υπεύθυνη Δημοσιότητας του ΕΣΠ, κα. Σβορώνου & εκπρόσωπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του Ε.Κ.Τ του Υπουργείου Απασχόλησης.


Με το πέρας της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, ετήσια εκδήλωση βράβευσης των χορηγών που με την προσφορά τους ενισχύουν την προσπάθεια του Οργανισμού Πρόνοιας για την αντιμετώπιση του φαινομένου του κοινωνικού αποκλεισμού.


Θα ακολουθήσει μπουφές για τους συμμετέχοντες.

Μετάβαση στο περιεχόμενο