Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη, για τη μετεγκατάσταση του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Γιώργος Πατούλης: « Ενισχύουμε το αίσθημα ασφάλειας της πόλης. Ο Δήμος Αμαρουσίου διαθέτει οικόπεδό του στο κέντρο της πόλης, για την στέγαση του Α. Τ. Αμαρουσίου»
 

Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης. Ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον κ Χηνοφώτη το θέμα της μετεγκατάστασης του Αστυνομικού Τμήματος Αμαρουσίου, καταθέτοντας πρόταση να κατασκευαστεί σε Δημοτικό οικόπεδο στο κέντρο της πόλης, ένα σύγχρονο και λειτουργικό κτίριο, για να στεγαστεί εκεί το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης.


Με μέλημα να δοθεί λύση στο ζήτημα αυτό, που απασχολεί σε μεγάλο βαθμό την πόλη μας και συνδέεται άμεσα με την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων, ο κ. Πατούλης προτείνει την κατασκευή κτιρίου σε δημοτικό οικόπεδο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Πλαστήρα και Σουρή, ικανό να καλύψει τις σημερινές αλλά και μελλοντικές επιχειρησιακές ανάγκες λειτουργίας ενός σύγχρονου αστυνομικού τμήματος, μαζί με υπόγειους χώρους στάθμευσης.Επισυνάπτεται η έγγραφη πρόταση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη στον υφυπουργό Εσωτερικών κ. Π. Χηνοφώτη.

Επιστολή Δημάρχου

Μετάβαση στο περιεχόμενο