Ημερίδα απο το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, υπό της αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Print Friendly, PDF & Email

Θέμα: «Τα προβλήματα στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις του προσωπικού και η επιρροή τους στους καταρτιζόμενους νέους σε χώρους ΑΜΕΑ».
 
Το Κέντρο Ανοικτής Φροντίδας για την Κατάρτιση Παιδιών και Νέων με Νοητική Υστέρηση και μαθησιακές δυσκολίες «Σικιαρίδειο Ίδρυμα», υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Δήμου Αμαρουσίου, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:«Τα προβλήματα στις επαγγελματικές και διαπροσωπικές σχέσεις του προσωπικού και η επιρροή τους στους καταρτιζόμενους νέους σε χώρους ΑΜΕΑ».


Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012, από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σικιαριδείου Ιδρύματος (Πεντέλης 58, Μαρούσι, τηλ. επικοινωνίας: 210 -80.21.600).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιώργος Πατούλης θα απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα, ενώ με εισηγήσεις τους θα συμμετέχουν έγκριτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας και διακεκριμένοι ομιλητές.


Στόχος της ημερίδας είναι η βελτίωση της ποιότητας παροχής υπηρεσιών σε νέους ΑΜΕΑ, μέσω της βελτίωσης των σχέσεων των επαγγελματιών που εμπλέκονται μαζί τους.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. 

Επισυνάπτεται το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας..

Μετάβαση στο περιεχόμενο