Η Ώρα της Γης στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & Email
Όλοι μαζί στέλνουμε αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής και αισιοδοξίας στο αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος


Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στις 20:30
Σβήνουμε για μια ώρα τα φώτα


Ο Δήμος Αμαρουσίου ενώνει τις δυνάμεις του στην παγκόσμια προσπάθεια της WWF Ελλάς ενάντια στη κλιματική αλλαγή, στέλνοντας αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής και αισιοδοξίας για την προστασία του περιβάλλοντος.  


Το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012, στις 20:30 συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στην «Ώρα της Γης», σβήνοντας τα φώτα που φωτίζουν το Δημαρχιακό Μέγαρο και άλλα Δημοτικά κτήρια της πόλης για μία ολόκληρη ώρα. 


Η ελληνική συμμετοχή όμως, εφέτος έχει επιπλέον και ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, λόγω των πρωτοφανών συνθηκών που δοκιμάζουν τις αντοχές της κοινωνίας μας. Η ελληνική φύση που με τις αμέτρητες εναλλαγές της δίνει ανάσα και στήριγμα, δεν είναι μόνο τα ζώα και τα φυτά, είναι η ιστορία, η πολιτιστική μας κληρονομιά, τα τοπικά προϊόντα.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού κ. Γιώργος Πατούλης καλεί όλους τους ενεργούς πολίτες να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής, σβήνοντας τα φώτα στα σπίτια τους για μια ώρα και στέλνοντας το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας για τα αγαθά και τις αξίες της ελληνικής φύσης που έχουμε χρέος να προστατεύσουμε  στον αγώνα για την προστασία του Περιβάλλοντος.»                          
 
Μοιραστείτε το δικό σας μήνυμα αισιοδοξίας για το περιβάλλον, γι’ αυτά που εσείς πιστεύετε ότι έχουμε χρέος να σώσουμε, στέλνοντας το μήνυμα σας  στο www.facebook.com/WWWGreece αρχίζοντας με το σύνθημα «Μπορούμε να σώσουμε…».

Μετάβαση στο περιεχόμενο