«Η πρόληψη των μεταδοτικών νοσημάτων, βασική συνιστώσα στην προάσπιση και προαγωγή της δημόσιας υγείας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης στην παρουσίαση του βιβλίου «Blackjack του έρωτα – 21 ιστορίες αγάπης»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Γεράσιμου Θεοδόση «Blackjack του έρωτα – 21 ιστορίες αγάπης».


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Πατούλης με τον συγγραφέα Γ. Θεοδόση, τον βουλευτή και Ολυμπιονίκη Π. Δήμα και το συνθέτη Δ. Φριτζαλά, στο πάνελ της εκδήλωσης.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από δεξιά με τη βουλευτή Σ. Βούλτεψη, την αγιογράφο Μ. Ντίντα, το συγγραφέα Γ. Θεοδόση, το συνθέτη Δ. Φριτζαλά και από αριστερά με το βουλευτή και Ολυμπιονίκη Π. Δήμα, το Γ.Γ. του Δήμου Μ. Χρηστάκη και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κ. Κανελλάκη.


Στην επιτακτική ανάγκη πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης των μεταδοτικών νοσημάτων εστίασε την ομιλία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης, στην παρουσίαση του νέου  βιβλίου του συγγραφέα Γεράσιμου Θεοδόση «Blackjack του έρωτα – 21 ιστορίες αγάπης», στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


«Ο εφησυχασμός αποτελεί κρίσιμο παράγοντα κινδύνου για την  δημόσια υγεία» υπογράμμισε ο κος Πατούλης, επισημαίνοντας τον καθοριστικό ρόλο της Πολιτείας στην υπεύθυνη και συνεχή ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα υγείας.
«Η πρόληψη είναι το «κλειδί» για την αντιμετώπιση των μεταδοτικών νοσημάτων και την προάσπιση της δημόσιας υγείας»,-πρόσθεσε- και κάλεσε τους πολίτες να ενημερώνονται και να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης.


Παράλληλα ο κος Πατούλης συνεχάρη τον κο Γεράσιμο Θεοδόση για το νέο συγγραφικό του έργο, στο οποίο περιγράφει μία σειρά από 21 ιστορίες αγάπης, που κατακλύζουν τον αναγνώστη με συναισθήματα χαράς, οργής, λύπης και οδύνης.            
                   
Για το βιβλίο και τους ήρωες του που βιώνοντας ποικίλες καταστάσεις, είτε παρασύρονται από το πάθος τους και προβαίνουν σε ακραίες πράξεις, είτε εξαιτίας του πάθους τους ακολουθούν πιστά το πεπρωμένο τους, μίλησαν ο βουλευτής και Ολυμπιονίκης κος Πύρρος Δήμας και ο συνθέτης Δημήτρης Φριτζαλάς.


Στην εκδήλωση  παραβρέθηκαν επίσης η βουλευτής κα Σοφία Βούλτεψη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Κώστας Κανελλάκης, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κου Γιάννη Σγουρού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Αθανάσιος Βελής και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.


Στο πνεύμα του βιβλίου και της επικαιρότητας της σημερινής ημέρας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, προσφέρθηκαν τριαντάφυλλα στις παριστάμενες κυρίες στην εκδήλωση.         
 
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκε επίσης η ταινία μικρού μήκους «Με την πρώτη» και ακούστηκε η μουσική εισαγωγή για το βιβλίο του συνθέτη Δ. Φριτζελά.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο