Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με αντιπροσωπεία του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή στη συνάντηση με αντιπροσωπεία του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.


Συνάντηση με εκπροσώπους του 5ου Γυμνασίου Αμαρουσίου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Δημήτρη Σμυρνή και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη.


Εκ μέρους του σχολείου συμμετείχαν ο Γυμνασιάρχης κος Γάλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κος Μπότας με μέλη του συλλόγου και αντιπροσωπεία μαθητών του 15μελούς Συμβούλιου.


Στη διάρκεια της συνάντησης ετέθη προς τη Δημοτική Αρχή το αίτημα  διαπλάτυνσης και επέκτασης του πεζοδρομίου επί της οδού Ευκαλύπτων, προκειμένου να είναι ασφαλής η προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών στο σχολείο.


Όπως ανέφερε ο κος Πατούλης, άμεσα θα εξετασθεί η διαδικασία επέκτασης του υφιστάμενου πεζοδρομίου επί της οδού Ευκαλύπτων και η ανακατασκευή του πεζοδρομίου που βρίσκεται όπισθεν του σχολείου.
Παράλληλα διαβεβαίωσε τους παριστάμενους ότι στο σχεδιασμό της Διοίκησης είναι να γίνουν όλοι οι δρόμοι πέριξ των σχολείων της πόλης, δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας ή πεζόδρομοι.
Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν τις  θερμές ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημά τους, ενώ ο Γυμνασιάρχης κος Γάλος ευχαρίστησε εγκάρδια τον κο Πατούλη, καθώς μέσα από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει, το σχολείο λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς να αντιμετωπίζει λειτουργικά προβλήματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο