Η «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου γνώρισε τον «Δεκατρή και τη Βασιλοπούλα»

Print Friendly, PDF & Email

Η «Παραμυθοπαρέα» του Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε ξανά στην αίθουσα του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και γνώρισε από κοντά τον Δεκατρή και τη Βασιλοπούλα, συμμετέχοντας σε ένα ομαδικό μουσικοκινητικό θεατρικό δρώμενο.
Η συγγραφέας και εκπαιδευτικός Μαριλένα Καββαδά, αφηγήθηκε στα παιδιά το δημοφιλές παραμύθι, το οποίο και δραματοποίησαν την πλοκή του με έμπνευση και φαντασία. Ο Βασιλιάς έχει αποφασίσει να δώσει τη μονάκριβη κόρη του σε όποιον του πάρει το πάπλωμα με το οποίο κοιμάται, χωρίς να τον ξυπνήσει. Πολλοί προσπάθησαν όμως, όλοι εκτός του Δεκατρή κατέληξαν στη φυλακή, ο οποίος μαζί με τα ποντικάκια κατάφεραν να του πάρχουν το σκέπασμα χωρίς να τον ξυπνήσουν.

Η επόμενη συνάντηση των πρωτοποριακών ομάδων φιλαναγνωσίας, δημιουργίας και έκφρασης αναμένεται μέσα στον Δεκέμβριο.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν τα παιδιά τους να γίνουν φίλοι της «Παραμυθοπαρέας» του Δήμου Αμαρουσίου μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 210 8056314 (9:30 π.μ. – 3:30 μ.μ.). Κάθε «Παραμυθοπαρέα» συναντιέται συστηματικά ένα κυριακάτικο πρωί κάθε μήνα για να διαβάζει, να παίζει, να δημιουργεί, να γνωρίζει… και να αγαπά τον μαγεμένο κόσμο του βιβλίου και των παραμυθιών. 

Σχετικά αρχεία



Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της τελευταίας «Παραμυθοπαρέας». (1)


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της τελευταίας «Παραμυθοπαρέας». (2)


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της τελευταίας «Παραμυθοπαρέας». (3)


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της τελευταίας «Παραμυθοπαρέας». (4)


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της τελευταίας «Παραμυθοπαρέας».(5)


Στιγμιότυπα από τη συνάντηση της τελευταίας «Παραμυθοπαρέας». (6)

Μετάβαση στο περιεχόμενο