Με πολύ χορό από μικρούς και μεγάλους άνοιξε η φετινή σεζόν των latin party του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με τη διοργάνωση του πρώτου Latin n’ Salsa Party και τη συμμετοχή δεκάδων χορευτών κάθε ηλικίας, άνοιξε η αυλαία της φετινής περιόδου για τα λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου. Τους παριστάμενους καλωσόρισε στη βραδιά o Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του, στο πρώτο λάτιν πάρτι για φέτος, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχαρίστησε τους δασκάλους των τμημάτων χορού για την προσπάθεια και τη συνεργασία. Τόνισε, επίσης, ότι και αυτή τη χρονιά τα λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού θα προσφέρουν ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και προσφορά καθώς θα διατηρήσουν και το φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα.
Όπως και πέρυσι, και σε αυτό το πάρτι, μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων του Δήμου Αμαρουσίου.
Παρόντες στο πάρτι ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, η υπεύθυνη των τμημάτων λάτιν και ευρωπαϊκών χορών Έφη Κεραμάρη, δάσκαλοι χορού, καθώς και πλήθιος κόσμου. 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, την Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π Λυκόβρυσης – Πεύκης Μ. Σταυράκη Πατούλη, και την υπεύθυνη των τμημάτων ευρωπαϊκών χορών και λάτιν Ε. Κεραμάρη


Στιγμιότυπα από το πρώτο λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου για τη φετινή χρονιά. (1)


Στιγμιότυπα από το πρώτο λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου για τη φετινή χρονιά. (2)


Στιγμιότυπα από το πρώτο λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου για τη φετινή χρονιά. (3)


Στιγμιότυπα από το πρώτο λάτιν πάρτι του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου για τη φετινή χρονιά. (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο