Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εγγυάται ότι καμία δημοτική υπηρεσία δεν θα μείνει χωρίς θέρμανση το χειμώνα

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αμαρουσίου Λ. Μαγιάκης, σχετικά με τη θέρμανση δημοτικών υπηρεσιών αυτόν τον χειμώνα, θα θέλαμε να τονίσουμε:

Πρώτον, η αρχική απόφαση του κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου σχετικά με τη νομιμότητα της σύμβασης προμήθειας πετρελαίου που έχει συναφθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου, δεν είναι τελεσίδικη αλλά ανατρέπεται στο ανώτερο κλιμάκιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Άρα δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ότι θα μείνουν χωρίς θέρμανση κρίσιμες δημοτικές υπηρεσίες, όπως παιδικοί σταθμοί και Κ.Α.Π.Η.

Δεύτερον, η απρόσκοπτη θέρμανση των δημοτικών υπηρεσιών όπου γι’ αυτήν χρησιμοποιούμε πετρέλαιο, διασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση. Είτε μέσω της σύμβασης προμήθειας πετρελαίου που έχει ήδη συναφθεί. Είτε μέσω άλλης διαδικασίας, που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε αδικαιολόγητο τον θόρυβο που προκαλεί με την ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης. Το συγκεκριμένο θέμα άλλωστε δεν προσφέρεται για μικροπαραταξιακή εκμετάλλευση.

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου εγγυάται ότι κανένα σχολείο και καμία δημοτική υπηρεσία που φιλοξενεί παιδιά ή συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, δεν πρόκειται να μείνει χωρίς θέρμανση τον χειμώνα αυτό.

Μετάβαση στο περιεχόμενο