Η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου , κοροϊδεύει τους πολίτες για τους Χ.Ε.Υ..

Print Friendly, PDF & Email

Η σημερινή νέα ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου , σχετικά με την αξιοποίηση των Χ.Ε.Υ. που βρίσκονται στο Μαρούσι , υποτιμά τη νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Είναι υποκρισία και λαϊκισμός να μιλά η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου για δήθεν «παζάρια» μεταξύ της διορισμένης από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ Διοίκησης του Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. , με τη σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου.

Είναι κοροϊδία για τους πολίτες του Αμαρουσίου η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου να μιλά για διεκδίκηση των Χ.Ε.Υ. από το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., όταν η κυβέρνηση που στηρίζουν, είναι αυτή που ξεπουλά τη δημόσια περιουσία έναντι πινακίου φακής, υποκύπτοντας στις πιέσεις των δανειστών και στο περιεχόμενο των μνημονίων που υπογράφει.

Γνωρίσαμε καλά τι σημαίνει περήφανη διαπραγμάτευση με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.  Είναι οι ίδιοι που εναντιώνονταν στην παραχώρηση του λιμανιού στην COSCO  ως αντιπολίτευση και την ψήφισαν ως Κυβέρνηση. Το ίδιο έπραξαν με την αξιοποίηση του Ελληνικού και το επενδυτικό σχέδιο της LAMDA. Ως αντιπολίτευση το κατήγγειλαν και  σήμερα ως Κυβέρνηση πανηγυρίζουν για την υπογραφή τους .

Γι αυτό το λόγο δεν δεχόμαστε μαθήματα από τη δημοτική τους παράταξη στο Μαρούσι. Αν διαφωνούν με τις επιλογές της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ που έχει διοριστεί από την κυβέρνησή τους, ας απαιτήσουν την παραίτηση της. Κι όχι να συκοφαντούν τη Διοίκηση Πατούλη, που διεκδικεί για την πόλη.

Στο ψέμα και την υποκρισία τους, απαντάμε με σχέδιο και διεκδίκηση.

Η Διοίκηση Πατούλη είναι αυτή που πέτυχε με ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού μας Συμβουλίου να θέσει το ζήτημα της διεκδίκησης – παραχώρησης όλων των ΧΕΥ που βρίσκονται στο Μαρούσι, στο Δήμο και τη μετατροπή τους σε χώρους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου.

Αυτό το ομόφωνο αίτημα του Δημοτικού μας Συμβουλίου αποτελεί και την ατζέντα των συναντήσεων του Γ. Πατούλη με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ Δ. Πιτσιόρλα. Δεν υπάρχει καμία άλλη ατζέντα. Ούτε φανερή, ούτε κρυφή.

Η Διοίκηση Πατούλη είναι επίσης  αυτή που θα διεκδικήσει τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής των μελετών για τη διαμόρφωση των χώρων , καθώς και την ένταξή του έργου της διαμόρφωσης τους σε χώρους παρασίνου μέσα από πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ.

Η Διοίκηση Πατούλη έχει σχέδιο για τα Χ.Ε.Υ. στο Μαρούσι, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση και τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ που από τη μια ξεστομίζει συκοφαντίες και αναλώνεται σε φραστικούς λεονταρισμούς σε βάρος της Διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ. Κι από την άλλη στηρίζει την κυβέρνηση που διόρισε τη συγκεκριμένη διοίκηση που κατηγορεί. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο