Δήλωση του Αναπληρωτή Δημάρχου και Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών και Ακίνητης Περιουσίας Σπύρου Σταθούλη

Print Friendly, PDF & Email

Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου με διεκδίκηση και σχέδιο, αυξάνει τη δημοτική περιουσία

 

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά ο φθηνός λαϊκισμός και η υποκρισία της  παράταξης της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο Αμαρουσίου.

Έθεσαν προς συζήτηση το ζήτημα της αξιοποίησης του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο κτίριο επί της οδού Χατζηαντωνίου, όπου στεγάζεται πολυκατάστημα τροφίμων, ο οποίος ανήκει σήμερα στο Δήμο Αμαρουσίου.

Κατηγορούν τη Διοίκηση μας ότι ο συγκεκριμένος χώρος παραμένει  «κλειστός» και δεν αποφέρει έσοδα στο Δήμο  , όταν η παράταξη τους

  • Ήταν αντίθετη από την πρώτη στιγμή στην κατασκευή του συγκεκριμένου κτιρίου με τους υπόγειους χώρους στάθμευσης.
  • Δεν ψήφισε όταν ήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο την αποδοχή της δωρεάς του υπόγειου χώρου στάθμευσης, από την ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτιρίου προς το Δήμο.
  • Δεν συναίνεσε ποτέ στη διαγωνιστική διαδικασία που αποφάσισε να υλοποιήσει η Διοίκηση του Δήμου, για την παραχώρηση ενός τμήματος των θέσεων στάθμευσης προ εκμετάλλευση, προκειμένου να υπάρξουν έσοδα για το Δήμο, για την απώλεια των οποίων σήμερα υποκριτικά λένε ότι ενδιαφέρονται.

Μας κατηγορούν για απώλεια εσόδων όταν εμείς ως Διοίκηση διεκδικήσαμε και πετύχαμε την αύξηση της δημοτικής περιουσίας , αποκτώντας από το πουθενά έναν υπόγειο χώρο στάθμευσης προς όφελος του Δήμου.

Η μοναδική αλήθεια για τον υπόγειο χώρο στάθμευσης στο ακίνητο της Χατζηαντωνίου είναι ότι η  Διοίκηση Πατούλη πέτυχε με διεκδίκηση και σχέδιο, να αυξήσει την ακίνητη περιουσία του Δήμου, αποκτώντας ένα ακίνητο αξίας άνω των 750.000 ευρώ. Την αλήθεια αυτή, κανείς δεν μπορεί ούτε να αμφισβητήσει, ούτε να ακυρώσει.

Μετάβαση στο περιεχόμενο