Για την προσφορά του στον άνθρωπο και στο περιβάλλον βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στην εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης του ιστορικού αρχείου της ΕΡΤ

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, κατά τη βράβευσή του από το Δήμαρχο Πεύκης Δ. Φωκιανό.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με το Δήμαρχο Πεύκης Δ. Φωκιανό, τη δημοτική σύμβουλο Πεύκης Ε. Νικολαροπούλου, τον πρόεδρο του συλλόγου «Προστασία» Απ. Αϊβαλιώτη, και τον πρώην πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Κούρτη.Παρουσία εκπροσώπων από την Εκκλησία, την Πολιτεία, την τοπική αυτοδιοίκηση και το δημοσιογραφικό χώρο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.Στιγμιότυπο από το μουσικό μέρος της βραδιάς, τη συναυλία που παραχώρησε η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ.


 


Για το έργο του ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού βραβεύτηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια της έκθεσης του ιστορικού αρχείου της ΕΡΤ που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αττικής «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» σε συνεργασία με το Δήμο Πεύκης και παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας, της Πολιτείας, και της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.


Με την έναρξη της εκδήλωσης, το κοινό και τους επίσημους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» Απόστολος Αϊβαλιώτης, και εν συνεχεία παρουσία του εκπροσώπου του Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου, τελέστηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του ιστορικού αρχείου της ΕΡΤ που περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες με τίτλο: «Ολυμπιακή Φλόγα» και «Το παιδί της δεκαετίας του 1920.


Στο σύντομο μήνυμα που απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρέτισε την πρωτοβουλία του συλλόγου και του Δήμου Πεύκης να φιλοξενήσει τμήματα του ιστορικού αρχείου της ΕΡΤ στο χώρο του, και απευθυνόμενους προς τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Φωκιανό, και τους πρώην Δημάρχους Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, και Παύλο Καμάρα, μίλησε με θερμά λόγια για την επί σειρά ετών πολύ καλή συνεργασία τους.


Ακολούθησε η συναυλία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ που παρουσίασε έργα του ελληνικού πενταγράμμου με τη συμμετοχή του διεθνούς φήμης σολίστ-αρκοεντονίστα Χρήστου Ζερμπίνου.


Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη βράβευση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, για τη σημαντική προσφορά του στον άνθρωπο και στο περιβάλλον από τις θέσεις ευθύνης που έχει αναλάβει. Κατά τη βράβευση, τον κ. Πατούλη, προλόγισε ο πρώην πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου κ. Κούρτης.


Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν, επίσης, στον εκπρόσωπο του Γενικού Διευθυντή της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Γιάννη Πεταλά, στην εκπρόσωπο του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Μέτικα, και στον πρόεδρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης Αθηνών Κρις Σπύρου.


Με επαίνους τιμήθηκαν ο Όμιλος Προετοιμασίας Στελεχών Αυτοδιοίκησης, ο Σύλλογος Ενεργών και Διατελεσάντων Δημάρχων Αττικής και ο Όμιλος Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Συμπολιτεία».


Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν, επίσης, ο εκπρόσωπος της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Γιάννης Πεταλάς, εκπρόσωπος της Μητροπολίτη Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, ο Δήμαρχος Πεύκης Λυκόβρυσης Δημήτρης Φωκιανός, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αττικής Καλλικράτης Μανιάτης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και Γεν. Γραμματέας Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης, η δημοτική σύμβουλος Πεύκης Ειρήνη Νικολαροπούλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενεργών και Διατελέσαντων Δημάρχων Αττικής και πρώην Δήμαρχος Πεύκης Παύλος Καμάρας, ο πρώην Δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο διευθυντής του γραφείου του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου, κ. Ορλόφ, ο πρώην πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Κούρτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ» Απόστολος Αϊβαλιώτης, ο πρόεδρος του Ομίλου Κοινωνικού και Πολιτικού Προβληματισμού «Συμπολιτεία» Χρήστος Οικονόμου, ο αντιπρόεδρος της Οικολογικής Εξόρμησης Αττικής κ. Γαρυφαλάκης, ο πατέρας Χρίστος Κυριαζόπουλος, η εκπρόσωπος του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ κ. Μέτικα, ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, κ.α.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο