Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών

Print Friendly, PDF & Email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (Ε.ΠΟ.Σ.Κ.) για την τιμητική βράβευση των καλύτερων αθλητών και αθλητριών  για την αγωνιστική περίοδο 2016, καθώς και προσωπικοτήτων που έχουν προσφέρει στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στην ποδηλασία.

Στο καλωσόρισμά του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αλέξανδρο Κελόγλου για αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία επιβράβευσης των αθλητών και αθλητριών μας, που με τις διακρίσεις τους στο χώρο του αθλητισμού μας κάνουν υπερήφανους όλους και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους μας. Ιδιαίτερη μνεία – πρόσθεσε- αξίζει στους αθλητές και τις αθλήτριες της ομάδας του Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, φέρνοντας την ομάδα τους στη 4η θέση στη γενική βαθμολογία.     

Ο κ. Πατούλης εξέφρασε την αμέριστη υποστήριξή του στο έργο της Ένωσης που αριθμεί δεκάδες Σωματεία, υπογράμμισε ότι βρίσκεται κοντά στους αθλητές και τις αθλήτριες της ποδηλασίας και ευχήθηκε το 2017 να είναι ακόμη πιο λαμπρό και με περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος κ. Αλέξανδρος Κελόγλου αναγνωρίζοντας την προσφορά του σε κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό επίπεδο του απένειμε τιμητική πλακέτα ως μία μικρή ένδειξη αναγνώρισης, εκφράζοντας εγκάρδιες ευχαριστίες για την ολόπλευρη και αμέριστη συμπαράστασή του στην Ένωση και στα αθλητικά Σωματεία.

Για την προσφορά τους στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στην ποδηλασία βραβεύτηκαν η επίσης η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κα Ρένα Χαλιώτη, η συνεργάτης του Δημάρχου, εθελόντρια κα Νίτσα Τριχάκη, καθώς επίσης:
Ο Υποστράτηγος της Αστυνομίας, πρώην Γεν. Αστ. Διευθυντής Αθηνών και σήμερα Δ/ντης στις Σχολές Ακαδημίας της Αστυνομίας κ. Παναγιώτης Κορδολαίμης, ο Αστυν. Δ/ντής Διοικητής Τροχαίας Αθηνών κ. Γεώργιος Διαμαντόπουλος, ο Διοικητής Τροχαίας Καλλιθέας, Αστ. Υποδιευθυντής κ. Αριστομένης Ζούζουλας, ο Διοικητής Τροχαίας Καισαριανής, Αστ. Υποδιευθυντής κ. Χρήστος Παπαφιλίππου, ο  Διοικητής Τροχαίας Κηφισίας Αστ. Υποδιευθυντής κ. Ιωάννης Δημητρακόπουλος, ο Δ/της Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου Αστυνόμος Α’ κ. Φώτιος Τσελέπης, ο Προϊστάμενος του Υπουργείου Συγκοινωνιών Χολαργού κ. Δημήτριος Αλισιέρης, ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ και της ΕΡΤ κ. Θεοφάνης Σκύφτας, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής. Επίσης το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. , ο πρώην πρωταθλητής ποδηλασίας κ. Μιχάλης Γκιτάκος και ο γιατρός κ. Χρόνης Χρονόπουλος.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βελής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Κόνιαρης και Στέφανος Τσιπουράκης.   

 

Σχετικά αρχείαΓια τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (1)


Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (2)


Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (3)


Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (4)


Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (5)


Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (6)


Για τη σημαντική προσφορά του στον πολιτισμό και στον αθλητισμό τιμήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης από την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Κέντρου Αθηνών (7)

Μετάβαση στο περιεχόμενο