Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από τον Πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκφράζει με επιστολή του ο Πρόεδρος του Δ.Σ του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος για την ευγενική χορηγία του Δήμου Αμαρουσίου στα παιδιά του Οργανισμού, σε γάλα και πάνες.

Ειδικότερα στην επιστολή του ο κ. Γιαννόπουλος αναφέρει:
« Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ευγενική χορηγία σας προς τον Εθελοντικό Οργανισμό « Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ειδικά για την προσφορά σας σε γάλα και πάνες για τα παιδιά που υποστηρίζουμε.

Η προσφορά σας αυτή σημαίνει για εμάς κατάθεση ψυχής στο δύσκολο έργο μας. Με την ευγενική σας χειρονομία αποδεικνύετε τα θερμά σας αισθήματα για τον Οργανισμό μας και ενισχύετε την προσπάθεια μας να είμαστε κοντά στα παιδιά που τους λείπει το χαμόγελο και όχι μόνο.

Χρειαζόμαστε δίπλα μας ανθρώπους σαν εσάς, πρόθυμους να ανταποκριθούν με ευαισθησία και κατανόηση στις ανάγκες των παιδιών.

Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την προσφορά σας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είσαστε κοντά μας σε κάθε προσπάθεια.


Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Μετάβαση στο περιεχόμενο