Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Παράρτημα Αμαρουσίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή της προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Αμαρουσίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη θετική ανταπόκριση στο αίτημα δωρεάν παραχώρησης πούλμαν (50 θέσεων) για τη μετάβαση και επιστροφή των μελών του παραρτήματος στο Γοργοπόταμο, προκειμένου να λάβουν μέρος στην 75η επετειακή εκδήλωση της ανατίναξης της Γέφυρας του Γοργοποτάμου.              

« Στις 3 Δεκεμβρίου παρευρεθήκαμε στο Γοργοπόταμο, προκειμένου να αποτίσουμε φόρος τιμής στους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που αγωνίστηκαν για μια Ελλάδα ανεξάρτητη, ελεύθερη, χωρίς ξένους προστάτες και αφεντικά, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Γιάννης Λαμπρόπουλος και η Γραμματέας κα Ιωάννα Λαγωνίκα.            

Με τα ιδανικά και τις αξίες να παραμένουν διαχρονικά και επίκαιρα και να εξακολουθούν να μας εμπνέουν, για το 2018, καταλήγει η επιστολή «ευχόμαστε μία ειρηνική αγωνιστική χρονιά υπέρ του λαού και του τόπου μας». 

Μετάβαση στο περιεχόμενο