Ευχαριστήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη από το Οικοτροφείο «Εστία»

Print Friendly, PDF & Email

Τις θερμές ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη εκφράζουν με επιστολή τους ο πρόεδρος,το προσωπικό και οι ένοικοι του Οικοτροφείου «Εστία» για την πολύτιμη συνδρομή του στο έργο της δομής.
«Η προσφορά σας είναι πολύ σημαντική, αλλά σημαντικότερη είναι η θέρμη με την οποία σταθήκατε δίπλα μας δίνοντάς μας κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ευχόμαστε να σας έχουμε «συνοδοιπόρους» στο έργο μας και στο μέλλον», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή που υπογράφει η Διοικητικά υπεύθυνη για την ΗπιονΗ Α.Μ.Κ.Ε κα Ιωάννα Κέστου.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, κο Πατούλη


Ο Πρόεδρος, το προσωπικό και κυρίως οι Ένοικοι του Οικοτροφείου μας σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνδρομή σας στο έργο που επιτελείται στη Δομή μας, δίνοντας μας τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στο Ραδιομαραθώνιο που έλαβε χώρα στο Εμπορικό Κέντρο Avenue και να παρουσιάσουμε τις χειροποίητες δημιουργίες των ενοίκων μας. Σας είμαστε ευγνώμονες για την ευκαιρία που μας δώσατε να γνωστοποιήσουμε στο ευρύ κοινό την παρουσία μας, το έργο μας αλλά και τα προβλήματά μας που πλέον αγγίζουν τα όρια της επιβίωσης. Η προσφορά σας είναι πολύ σημαντική, αλλά σημαντικότερη είναι η θέρμη με την οποία σταθήκατε δίπλα μας, δίνοντας μας κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και ευχόμαστε να σας έχουμε «συνοδοιπόρους» στο έργο μας και στο μέλλον.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο