Ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για τη δωρεάν διάθεση εισιτηρίων στα παιδιά για τη θεατρική παράσταση «Μάικ ο Φασολάκης»

Print Friendly, PDF & Email

Τις ευχαριστίες του για τη προσφορά δωρεάν εισιτηρίων στα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Μάικ ο Φασολάκης» στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2013 εκφράζει με επιστολή του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού, ο πρόεδρος του Κώστας Γιαννόπουλος.


Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,


Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τα εισιτήρια που μας δώσατε για την παιδική θεατρική παράσταση «Μάικ ο Φασολάκης» την Κυριακή 14 Ιουλίου!


Για έναν εθελοντικό οργανισμό όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.


Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, «το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε χρόνο αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.


Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.


Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.


Mε ιδιαίτερη εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος»

Μετάβαση στο περιεχόμενο