Στην τελετή ανάληψης καθηκόντων από το νέο Διοικητή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Δ. Κοντό, στο Μαρούσι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον Υφυπουργό Υγείας Α. Μπέζα, και το νέο Διοικητή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ Δ. Κοντό.


Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ) από τον αποχωρήσαντα Ελευθέριο Παπαγεωργόπουλο, στο διάδοχό του στη θέση του Διοικητή Δημήτρη Κοντό παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης. Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του οργανισμού στο Μαρούσι, παρόντες, ήταν, επίσης, ο Υπουργός Υγείας ʼδωνις Γεωργιάδης, και ο Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.


Στο νέο Διοικητή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ κ. Κοντό, ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α κ. Πατούλης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του και ευόδωση των προσπαθειών του με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους και την ένταξη των ανασφάλιστων στην πρωτοβάθμια περίθαλψη αλλά και σε πρόγραμμα φαρμακευτικής αποκατάστασης. Παράλληλα, ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους παρόχους Υγείας και τους γιατρούς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο