Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ως πολιτισμένη κοινωνία είμαστε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες που ενώνουν τις δυο χώρες και πιστεύουμε στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ελευθερία των λαών.

 

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi  είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης αφού τον ευχαρίστησε για την στενή σχέση και συνεργασία τόνισε ότι είναι μεγάλη του η χαρά και η τιμή που βρίσκεται σήμερα στον Δήμο Αμαρουσίου καθώς ο λαός της Παλαιστίνης είναι αδελφός λαός με την Ελλάδα.

Παράλληλα τον διαβεβαίωσε ότι ως πολιτισμένη κοινωνία είμαστε αταλάντευτα προσηλωμένοι στις αρχές και τις αξίες που ενώνουν τις δυο χώρες και πιστεύουμε στα ανθρώπινα δικαιώματα και στην ελευθερία των λαών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξέφρασε την στήριξη στο Παλαιστινιακό κράτος και στον Παλαιστινιακό λαό επισημαίνοντας τις προσπάθειες της Ελλάδας για την ειρήνευση στην περιοχή.

Από την πλευρά του ο Πρέσβης της Παλαιστίνης Marwan Emile Toubassi  ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την θερμή υποδοχή υπογραμμίζοντας ότι οι θέσεις που εξέφρασε ο κ. Πατούλης είναι μέσα στην καρδιά του κάθε πολίτη της Παλαιστίνης και ευχήθηκε ο Παλαιστίνιος λαός να «αναπνεύσει» και να ζήσει ειρηνικά καταπολεμώντας κάθε μορφή τρομοκρατίας. 

 

Σχετικά αρχείαΕθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο