Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Απαραίτητη η αναβάθμιση του χώρου και του τρόπου φύλαξης του επιχειρησιακού υλικού του Δήμου»

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου. Περιηγήθηκε στους χώρους συνομίλησε με τους εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών από τη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, οπότε και σημειώθηκαν οι ανάγκες για την καλύτερη φύλαξη και διαχείριση του υλικού και περιουσιακών στοιχείων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του συναντήθηκε και με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Δνσης Καθαριότητας και συζητήθηκαν τα τρέχοντα ζητήματα.

Μετά το πέρας της επίσκεψης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Στο Αμαξοστάσιο φυλάσσεται και συντηρείται ο μηχανοκίνητος στόλος καθώς και λοιπό υλικό για πλείστες ανάγκες του Δήμου. Με σεβασμό απέναντι στα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου και των Δημοτών, οφείλουμε να τα προασπίζουμε με ευλαβικό τρόπο για να είναι ασφαλή, λειτουργικά και διαθέσιμα την ώρα της ανάγκης. Γι αυτό το λόγο είναι απαραίτητη συνολικά η αναβάθμιση του Αμαξοστασίου, η μηχανοργάνωσή του αλλά και η μετεγκατάσταση εξοπλισμού & υλικών όπως της Δνσης Πρασίνου που επιχειρησιακά δεν εξυπηρετούν στο συγκεκριμένο χώρο.  Στο πλαίσιο υλοποίησης του τεχνικού μας προγράμματος προβλέπουμε αυτή την διαδικασία όπως και άλλες που αφορούν στον εκσυγχρονισμό των υποδομών μας».

Παρόντες κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου ήταν οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Κων/νος Ρώτας, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Σχετικά αρχείαΕπίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου_1

 


Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου_2

 


Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου_3

 


Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου_4

 


Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου_5

 


Επίσκεψη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο Αμαξοστάσιο του Δήμου_6

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο