Επίσκεψη αντιπροσωπείας μαθητών του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου στο Δήμαρχο Γ. Πατούλη.

Print Friendly, PDF & Email
Ζήτησαν τη συνδρομή της νέας Δημοτικής Αρχής στο πρόγραμμα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης

|download _.jpg file 112 KB|

Το Δήμαρχο Αμαρουσίου επισκέφθηκε ομάδα μαθητών  του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, με σκοπό να ενημερώσουν τον κ. Πατούλη για το πρόγραμμα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στο οποίο συμμετέχουν και να ζητήσουν από τη νέα Δημοτική Αρχή τη στήριξη του προγράμματος.

Ο Πρόεδρος του 15μελούς,καθώς και οι πρόεδροι των τριών τμημάτων της Γ’ Τάξης του 3ου Γυμνασίου παρουσίασαν στον κ. Δήμαρχο το περιβαλλοντικό πρόγραμμα « Το νερό » που αυτή την περίοδο εξελίσσεται σε διεθνή δίκτυα, και εξέφρασαν  την πρόθεση τους να ανταλλάξουν απόψεις με το Γυμνάσιο της Λέρου.

Για το σκοπό αυτό όπως ανέφεραν στον κ. Δήμαρχο θα πραγματοποιήσουν τετραήμερο ταξίδι στο νησί της Λέρου στα μέσα Μαρτίου.

Παράλληλα, ζήτησαν τη συνδρομή της Νέας Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να αναλάβει ο Δήμος τη φιλοξενία είκοσι περίπου μαθητών του γυμνασίου της Λέρου, τον Οκτώβριο στοΜαρούσι, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο σχολείων.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους μαθητές του 3ου Γυμνασίου Αμαρουσίου για τη σημαντική δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει στον τομέα της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αντιμετώπισε θετικά το αίτημα των μαθητών και τόνισε ότι ‘ο Δήμος Αμαρουσίου θα στηρίξει κάθε ανάλογη πρωτοβουλία’.

Μετάβαση στο περιεχόμενο