Επικυρώθηκε η συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με τη ΚΑΕ ΑΕΚ για τον αθλητισμό και τη νεολαία

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στους νέους μας

Επικυρώθηκε η συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και του Γ.Σ.Α. με την ΚΑΕ ΑΕΚ για τον αθλητισμό και τη νεολαία, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ B.C.Μάκης Αγγελόπουλος, ο επικεφαλής του Αναπτυξιακού Προγράμματος Ντράγκαν Σάκοτα, ο υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομής και διευθυντής Επικοινωνίας και ΜΜΕ Γιώργος Νικολάου. Επίσης παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Σπύρος Σταθούλης, ο Γενικός Γραμματέας  του Δήμου Γεώργιος Διδασκάλου και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γ.Σ.Α Κώστας Κουτσούκος

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εκφράζοντας την υποστήριξή του στην ενίσχυση των Τμημάτων Υποδομής της ΚΑΕ ΑΕΚ, υπογράμμισε:
«στεκόμαστε δίπλα σε κάθε πρωτοβουλία που προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στους νέους μας, καθώς το Μαρούσι διαθέτει μεγάλη παράδοση και ιστορία στους δύο αυτούς πυλώνες, αλλά και την ομάδα μπάσκετ του ΓΣΑ που έχει διαπρέψει σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Εύχομαι από  καρδιάς το Μαρούσι να συμβάλλει στην καλύτερη προπόνηση των νέων μας, που θα έχουν την τιμή να συνεχίσουν τις μεγάλες  επιτυχίες των προγενέστερων αθλητών .» 
 

Η ΑΕΚ και η ΑΕΚ BC ευχαριστούν το Δήμαρχο και όλους τους συντελεστές για την συμβολή τους στην επίτευξη της αγαστής και εποικοδομητικής αυτής συνεργασίας. 

 

Σχετικά αρχείαΕπικυρώθηκε η συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου με τη ΚΑΕ ΑΕΚ για τον αθλητισμό και τη νεολαία_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο