Η οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου διευρύνεται με ακόμη εννέα υπαλλήλους

Print Friendly, PDF & Email

 

Γ. Πατούλης: Όλοι μαζί σε μια κρίσιμη και οριακή περίοδο για την Χώρα μας θα επιτελέσουμε την αποστολή μας, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να προσφέρουμε στο Δήμο μας και στους συμπολίτες μας την ποιότητα που τους αξίζει.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Εννέα νέοι υπάλληλοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου  μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους οκτώ μήνες.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αφού καλωσόρισε τους  νέους υπαλλήλους τους κάλεσε να μην διστάσουν να ζητήσουν τη βοήθεια της Διοίκησης σε κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα τους, επισημαίνοντας ότι «οι πόρτες της Διοίκησης είναι πάντα ανοικτές για όλους τους εργαζόμενους.

Σε μια περίοδο δυσκολιών και διάχυτης ανασφάλειας καλούμαστε να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πολίτες και να καλυτερεύουμε την καθημερινότητα τους.

Όλοι μαζί σε μια κρίσιμη και οριακή περίοδο για την Χώρα μας θα επιτελέσουμε την αποστολή μας, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, προκειμένου να προσφέρουμε στο Δήμο μας και στους συμπολίτες μας την ποιότητα που τους αξίζει. κατέληξε ο κ. Πατούλης, απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου.

Στην υποδοχή των νέων υπαλλήλων παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, και Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη.

 

 

Σχετικά αρχείαΣυνεχίζεται η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο