Επίκαιρα εργασιακά θέματα συζήτησε ο Δημάρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης, στη συνάντησή του με τον εργατολόγο, Αλέξη Μητρόπουλο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, με τον εργατολόγο, Αλέξη Μητρόπουλο, μετά το πέρας της συνάντησής τους στο γραφείο του στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.
|download file .jpg 98Kb|


Συνάντηση με τον διακεκριμένο εργατολόγο, Αλέξη Μητρόπουλο, είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, κατά την οποία συζήτησαν σειρά από καίρια εργασιακά ζητήματα, μεταξύ των οποίων, το «καυτό» θέμα των συμβασιούχων εργαζομένων στον Δήμο Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους, οι δύο άντρες εξέτασαν πάσης φύσεως εργασιακά ζητήματα που αφορούν στο προσωπικό του Δήμου, ενώ επικεντρώθηκαν στους εργαζομένους, των οποίων οι συμβάσεις έληξαν στις 31/12/10 και δεν ανανεώθηκαν, έπειτα από δεσμευτική απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Γιάννη Ραγκούση. Συγκεκριμένα, εξετάστηκαν λύσεις και χειρισμοί που μπορούν να γίνουν, κατόπιν και της απόφασης που θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του για το ζήτημα των συμβασιούχων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την κατάθεση, αμοιβαία, της πρόθεσης για συνέχιση της στενής συνεργασίας και στο μέλλον, με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή παρέμβαση στο ευαίσθητο θέμα της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου.

«Οι εργαζόμενοι είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο του Δήμου Αμαρουσίου. Ως Διοίκηση νιώθουμε την υποχρέωση να τους σεβόμαστε και να τους υπερασπιζόμαστε όποτε τα εργασιακά τους δικαιώματα θίγονται, πόσο μάλλον όταν με τις υπηρεσίες τους συμβάλλουν καθοριστικά στην ομαλή λειτουργία του Δήμου. Έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά, το ίδιο θα επιδιώξουμε και στη συγκεκριμένη περίπτωση» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με την ευκαιρία της συνάντησης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο