Με το νέο ΔΣ του συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, στη συνάντησή του με το νέο ΔΣ του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».
|download file .jpg 89Kb|


Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς», υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας με τον Δήμο αλλά και ζητήματα που δυσχεραίνουν την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου έθεσαν υπόψη του Δημάρχου Αμαρουσίου τις προτάσεις τους για συνεργασία με τον Δήμο, αλλά και ζήτησαν τη συνδρομή του για την εξεύρεση νέας έδρας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συλλόγου, μετά την κατεδάφιση του χώρου όπου στεγάζονταν προσωρινά.

Όσον αφορά στο ζήτημα της στέγασης, ο κ. Πατούλης, υποσχέθηκε στα μέλη του ΔΣ ότι οι υπηρεσίες του Δήμου θα διερευνήσουν για πιθανούς χώρους και σύντομα θα λάβουν απάντηση. «Να είστε βέβαιοι ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να δοθεί λύση στο πρόβλημα» ανέφερε ο Δήμαρχος, επαναλαμβάνοντας ότι «πάγια πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να υπάρχει ανοικτός διάλογος και καλή συνεργασία με τους φορείς και συλλόγους της πόλης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο