Επίδειξη μόδας υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου για την ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στην αγορά της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΠολύς κόσμος παρακολούθησε την επίδειξη μόδας που διοργανώθηκε στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού Αμαρουσίου.
|download file .jpg 156 Kb|


Αέρινα καλοκαιρινά σύνολα σε ποικιλία χρωμάτων προτείνουν οι επαγγελματίες του χώρου της αγοράς του Αμαρουσίου.
|download file .jpg 117 Kb|


Ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νίκος Πέππας, με την παρουσιάστρια της εκδήλωσης Ρέα Τουτουντζή, και τη σύζυγο του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα Σταυράκη.
|download file .jpg 137 Kb|


Μία παρέλαση μόδας και ομορφιάς, με σκοπό την τόνωση της εμπορικής κίνησης των καταστημάτων του κέντρου της πόλης, πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού και με τη συμμετοχή 13 επαγγελματιών.

Στην επίδειξη μόδας, με παρουσιάστρια τη Ρέα Τουτουντζή, μοντέλα παρουσίασαν αέρινα σύνολα και αξεσουάρ στα σχέδια και χρώματα της φετινής μόδας, όλα προτάσεις των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Πέππας, ομάδες των χορευτικών τμημάτων του ΚΠΤ παρουσίασαν χορογραφίες σε σύγχρονους νεανικούς ρυθμούς.

Στην επίδειξη μόδας συμμετείχαν τα καταστήματα Αμαρουσίου Lynne, darling, Μ. Καλογήρου, Libito Lingerie, Οπτικά Πρίσμα, Οπτικά Νικολαράκου, Οπτικά Panaidis, Kismet café, Κόσμημα Exis, Σ.Φωτοπούλου, Curves, Κομμωτήριο Κική, Bella Donna.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν τα Fitness της Nestle, το κατάστημα καλλυντικών Galerie de Beaute, το κέντρο αδυνατίσματος Gilli Diet, η ελληνική εταιρία πρόληψης υγείας και περιβάλλοντος Vita melia.

Μετάβαση στο περιεχόμενο