Σε ένα όμορφο γλέντι με ποικίλα εδέσματα, κέφι, χορό και τραγούδι συμμετείχαν τα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος. |download file .jpg 101 Kb|
Από αριστερά ο πατήρ Νικόλαος του Ι.Ν Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλου, ιεροκήρυκας πατήρ Νικάνωρ, και οι αδελφές Δωρέα και Παρθενία από το Λύρειο Ίδρυμα. |download file .jpg 71 Kb|
Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Αμαρουσίου για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Λύρειο Ίδρυμα, παραβρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.
Στη διάρκεια του γεύματος που προσφέρθηκε προς τιμήν των περίπου 50 παιδιών του ιδρύματος στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Ελευθερίου, τα παιδιά είχαν, επίσης, την ευκαιρία να διασκεδάσουν συμμετέχοντας σε διάφορες μουσικοχορευτικές δραστηριότητες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου βρίσκεται κοντά στα παιδιά του Λύρειου Ιδρύματος καθώς και στο παρελθόν, με την ευκαιρία των εορτών, άλλοτε των Χριστουγέννων, των Αποκρεών και άλλοτε του Πάσχα έχει διοργανώσει εκδηλώσεις για τα παιδιά.