Εντυπωσιακή η έκθεση ζωγραφικής και ψηφιδωτού του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


 


|download _.jpg file 420 KB|

Την έκθεση ζωγραφικής και ψηφιδωτού του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου εγκαινίασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία της Υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνης Πάλλη Πετραλιά και πλήθος μελών και φίλων του ΚΑΠΗ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου.


Ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του ΚΑΠΗ και τις εθελόντριες καθηγήτριες τους για τα σπουδαία έργα που δημιούργησαν και παρουσιάζουν σ’ αυτή την τόσο σημαντική έκθεση.


Παράλληλα, ευχαρίστησε την κα Υπουργό για την τιμητική παρουσία της στις εκδηλώσεις του Δήμου Αμαρουσίου, αλλά και για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που προσφέρει στην τρίτη ηλικία.


Στον χαιρετισμό της η κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά χαρακτήρισε εντυπωσιακή την έκθεση με τα μοναδικά ψηφιδωτά και τους πίνακες ζωγραφικής και πρόσθεσε:
« Στο Υπουργείο Απασχόλησης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον άνθρωπο αυτής της δημιουργικής ηλικίας. Στόχο μας στην ασφαλιστική μεταρρύθμιση ήταν να διασφαλίσουμε τις συντάξεις για όλους τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

 

Επόμενο στοίχημά μας είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών υγείας, μέσα από τις υπηρεσίες του ΙΚΑ και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονται σ’ αυτή την ηλικία και έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την στήριξη και την φροντίδα  της πολιτείας.»


Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Δημήτρης Καμπούκος εξήρε το έργο των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας και ευχαρίστησε θερμά τις δύο εθελόντριες καθηγήτριες, την κα Αντιγόνη Καψοκαβάδη, ψηφιδογράφο και την κα Έφη Μανιάτη, ζωγράφο για την σημαντική εθελοντική τους προσφορά στα μέλη του ΚΑΠΗ.


Στις δύο καθηγήτριες απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκε αντιπροσωπεία μελών του ΚΑΠΗ Αγίου Δημητρίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο