Ενθουσίασε τους θεατές η συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγ. Φιλοθέης,παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Ν. Πέππα και Ν. Αλεπού, το Δημοτικό Σύμβουλο Κ. Αντωνόπουλο, τον Πατέρα  Θεοφάνη του Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου και πλήθος θεατών στη συναυλία  της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συγχαίρει στο χαιρετισμό του τα μέλη της


Γνωστά και αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων μας συνθετών του Μίκη Θεοδωράκη,του Μάνου Χατζηδάκι του Σταύρου Ξαρχάκου,του Μίμη Πλέσσα,του Θάνου Μικρουτσίκου σιγοτραγούδησαν οι θεατές που κατέκλυσαν το θεατράκι της Αγίας Φιλοθέης για τη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης με τίτλο:«Όταν Βγαίνει το Φεγγάρι».  


Την ευχάριστη βραδιά μοιράστηκε μαζί τους ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, που παρακολούθησε τη συναυλία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κο. Νικόλαο Πέππα και τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κο Νικόλα Αλεπού, το Δημοτικό Σύμβουλο κο Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο και τον Πατέρα Θεοφάνη του Ι.Ν. Εισόδια της Θεοτόκου. 
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Πατούλης συνεχάρη το μουσικό σχήμα και το μαέστρο κο Αιμίλιο Γιαννακόπουλο για την εξαιρετική συναυλία που ενισχύει -όπως ανέφερε- την απόφαση μας για τη λειτουργία του πολιτιστικού αυτού φορέα, ο οποίος παρέχει τη δυνατότητα στους κατοίκους της Αγίας Φιλοθέης για ευχάριστη και δημιουργική απασχόληση στον ελεύθερο χρόνο τους.
Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε – πρόσθεσε – εκδηλώσεις πολιτισμού όπως αυτή προσφέρουν ευχάριστες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης σε όλους μας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στον πολιτισμό – συμπλήρωσε-  παρέχοντας την ευκαιρία σε όλους να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και να εκφραστούν δημιουργικά με τη συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού.


Κυρίαρχο στοιχείο στο στίχο των τραγουδιών που ερμήνευσε η Μικτή Χορωδία Ενηλίκων ήταν «το φεγγάρι» από το ρεπερτόριο του καλού ελληνικού τραγουδιού και μικρή επιλογή από πασίγνωστα ξένα τραγούδια.
Ανάμεσα τους το «Φεγγάρι μάγια μου’ κάνες» του Μ. Θεοδωράκη, το «Χάρτινο το Φεγγαράκι», «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι», «Το φεγγάρι είναι κόκκινο» του Μ. Χατζηδάκι, το «Χάθηκε το Φεγγάρι» του Στ. Ξαρχάκου, το « Κοίτα μια νύχτα» του Θ. Μικρούτσικου, που ενθουσίασαν τους θεατές, σιγοτραγουδώντας μαζί με τα μέλη της χορωδίας.


Η συναυλία της  Μικτής Χορωδίας Ενηλίκων του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης εντάσσεται στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης μίας ακόμη χρονιάς με επιτυχία στα καλλιτεχνικά και ερασιτεχνικά τμήματά του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο