Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ.του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο Άγιος Ελευθέριος»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο Αθ.Νησιώτη,τον γραμματέα και Δημοτικό Σύμβουλο Δ.Σμυρνή  και  μέλη από το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Ο ʼγιος Ελευθέριος»,παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων Ν.Πέππα.


 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο. Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Ο ʼγιος Ελευθέριος», με την ευκαιρία της ανάδειξης του νέου Δ.Σ., παρουσία του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κου Νικόλαου Πέππα και του Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κου Νικόλα Αλεπού


Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Δήμαρχος κος Πατούλης συζήτησε με τον Πρόεδρο  κο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν στη περιοχή του Σωρού.
Για το θέμα του αποχετευτικού δικτύου ομβρίων υδάτων, η περιοχή του Σωρού είναι από τις πρώτες περιοχές που έχει ήδη εκπονηθεί η μελέτη, η οποία έχει πάρει όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και έχει υποβληθεί η αίτηση  χρηματοδότησης κατασκευής του έργου στο ΕΣΠΑ.
Όσον αφορά το αποχετευτικό δίκτυο ακαθάρτων στην περιοχή Σωρού Λάκκα Κόττου, μετά από όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί της διαδικασίας δημοπράτησης, το έργο βρίσκεται στο τελικό στάδιο ανάθεσης της εργολαβίας.
Επίσης έως το τέλος του 2012 θα έχει πραγματοποιηθεί η συντήρηση των πεζοδρομίων και των κρασπεδορείθρων στα σημεία που υπάρχει ανάγκη βελτίωσης τους.
Παράλληλα θετική ήταν η ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να συνδράμει στο ζήτημα εξεύρεσης στέγης για την έδρα του Συλλόγου.


Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα και τα μέλη του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους προς το Δήμαρχο κο. Πατούλη για το αμέριστο ενδιαφέρον που αντιμετωπίζει τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή του Σωρού, εκφράζοντας παράλληλα τις θερμές ευχαριστίες τους για την προσπάθεια υλοποίησης των έργων που έχει ανάγκη η περιοχή, παρά τη δύσκολη εποχή που διανύει και η Τοπική Αυτοδιοίκηση. 


Στο Δ.Σ. του Συλλόγου τα νέα μέλη Αγαπητός Ψάλτης και  Νίκος Σκεπαρνιάς αντικαθιστούν τα μέλη Γιώργο Ψάλτη και Ανδρέα Σμπόνια.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο