Ενημερωτική συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΜ για την ελεγχόμενη στάθμευση στο Κέντρο

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΕΣΑΜ κ. Παπαχρυσάνθου, τον ταμεία του Συλλόγου κ. Καραδήμα, τον Πρόεδρο της ΚΕΣΥΚΥΔΑ κ. Ζήκο και τον μελετητή κ. Καρεκλά.
|download file .jpg 98 KB|


Συνάντηση στο Δημαρχείο Αμαρουσίου είχαν χθες, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γ. Παπαχρυσάνθου.


Η συνάντηση αφορούσε στην ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου για το προσχέδιο μελέτης για την ελεγχόμενη στάθμευση στο Κέντρο του Αμαρουσίου, στο πλαίσιο του δημόσιου διαλόγου που έχει εγκαινιάσει ο Δήμαρχος με τους φορείς της πόλης.


Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη από πλευράς Δήμου Αμαρουσίου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Συγκοινωνίας & Κυκλοφορίας κ. Γ. Ζήκος, ο Ταμίας του ΕΣΑΜ κ. Γρ. Καραδήμας, και ο μελετητής του προσχεδίου για την ελεγχόμενη στάθμευση κ. Ε. Καρεκλάς.


Ο δημόσιος διάλογος θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, και το  προσχέδιο της μελέτης θα επιδοθεί ακόμη  στην Επιτροπή Κέντρου, στους Συλλόγους και φορείς της περιοχής προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους, ώστε να ληφθούν υπόψη στο περιεχόμενο της τελικής μελέτης που θα έρθει προς έγκριση από τη Δημοτική Αρχή.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης  με αφορμή την συνάντηση τόνισε: «Κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας να κάνουμε το Κέντρο της πόλης μας ξανά λειτουργικό, ανθρώπινο και προσβάσιμο. Αποξηλώνουμε τους κυβόλιθους, που τόσο ταλαιπώρησαν τους συμπολίτες μας, δημιουργούμε ελεύθερους χώρους, ευχάριστους και φιλικούς, οργανώνοντας τη Δημοτική Αστυνομία και τώρα προωθώντας με γοργούς ρυθμούς την ελεγχόμενη στάθμευση.


Στόχος είναι και με αυτή μας την παρέμβαση -πέρα από τη Δημοτική Συγκοινωνία και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που εφαρμόζουμε-να δώσουμε λύση στο κυκλοφοριακό πρόβλημα και να απαλλάξουμε τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες μας από το άγχος του παρκαρίσματος».


Μετάβαση στο περιεχόμενο