Ηπειρώτικη βραδιά στο Αμαλίειο από τον Δήμο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Τα χορευτικά συγκροτήματα σε Ηπειρώτικους παραδοσιακούς χορούς.
|download file .jpg 118 KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού κ.Ν.Πέππα και τον καλλιτεχνικό διευθυντή κ.Γ.Μαρκόπουλο.
|download file .jpg 137 KB|


Ο κόσμος που βρέθηκε στο Αμαλίειο συμμετείχε κι αυτός στο Ηπειρώτικο γλέντι χορεύοντας και τραγουδώντας.
|download file .jpg 93 KB| Ένα Ηπειρώτικο γλέντι με χορό, γλέντι και τραγούδι, με παραδοσιακά ακούσματα της Ηπείρου, απόλαυσαν οι θεατές που βρέθηκαν χθες στο Αμαλίειο, στην Ηπειρώτικη Βραδιά που διοργάνωσε και φέτος το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Ο κόσμος απόλαυσε ηπειρώτικες πίττες και άλλα εδέσματα και συμμετείχε με την ψυχή του στο γλέντι, σε ένα πρόγραμμα το οποίο επιμελήθηκε ο γνωστός ερμηνευτής Λάκης Χαλκιάς, και συμμετείχαν οι Νότα Καλτσούνη με το πολυφωνικό συγκρότημα Ηπείρου «Τ’ Αϊπέρια» του Ομίλου Ελληνικών Τεχνών και ο Λάμπρος Χαλκιάς.
Χόρεψαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Ελληνικού Κέντρου Λαογραφικών Μελετών, με καλλιτεχνικό υπεύθυνο τον κ. Β. Δημητρόπουλο και το Χορευτικό Συγκρότημα Μουργκάνας με υπεύθυνη την κ. Ρ. Χήνου.
Στη διεύθυνση της ορχήστρας και στο κλαρίνο ήταν ο κ. Γ. Κωτσίνης, βιολί οι Κ.Κουβέντας και Β. Κουμτζής, Λαούτο Ν. Μέρμηγκας, Κρουστά Β. Γαλάνης, κιθάρα Λ. Χαλκιάς.
Παρόντες ήταν, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κ. Ν. Πέππας, ο καλλιτεχνικός διευθυντής κ. Γ. Μαρκόπουλος και πλήθος κόσμου.


Μετάβαση στο περιεχόμενο