Ένα υπέροχο εορταστικό διήμερο με αγορές και επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο Family Weekend στο εμπορικό κέντρο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Νικολαράκο, και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ν. Πέππα, κατά την περιήγησή τους στους πεζόδρομους του κέντρου της πόλης.


O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, προσφέροντας δωράκια στα παιδιά που βρέθηκαν στο Family Weekend.Στιγμιότυπα από τη βόλτα σε καταστήματα της πόλης.


Στιγμιότυπα από τις «βόλτες» με τα αλογάκια του Συλλόγου Θεραπευτικής Ιππασίας.O Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών με εκπροσώπους του Συλλόγου Θεραπευτικής Ιππασίας στον πεζόδρομο της Ερμού.Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού στις εκδηλώσεις Family Weekend.Τη χορηγία των εκδηλώσεων Family Weekend είχε η εταιρία CYTA.
Στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις που διεξάγονταν σε διάφορες γωνιές του κέντρου του Αμαρουσίου.


 


Ένα διήμερο διαφορετικό από τα άλλα απόλαυσαν οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου που βρέθηκαν το διήμερο στην πόλη και απόλαυσαν την ψυχαγωγική ατμόσφαιρα που συνέθεσε το Family Weekend, οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου με την ευκαιρία και της λειτουργίας των καταστημάτων τη συγκεκριμένη Κυριακή. Κοντά στον εμπορικό κόσμο και στους επισκέπτες του κέντρου της πόλης βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και καταναλωτές και μοιράστηκε την ατμόσφαιρα «γιορτής».


Στην επίσκεψή του στο κέντρο της πόλης τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη, συνόδευαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Νίκος Πέππας, και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Family Weekend ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε:
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε ότι ο κόσμος αγκάλιασε το Family Weekend και επέλεξε το Μαρούσι για τις αγορές του και την ψυχαγωγία του. Θέλουμε το όμορφο ανακαινισμένο εμπορικό μας κέντρο να είναι ζωντανό και να είναι φιλικό προς τις οικογένειες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτή την αγορά της πόλης και να προσφέρουμε διεξόδους ψυχαγωγίας και ανάπαυλας στους επισκέπτες που επιλέγουν το Μαρούσι για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους».
 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Family Weekend, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, παιδιά κάθε ηλικίας και οι οικογένειες τους, είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά συμμετέχοντας σε μία ποικιλία από δρώμενα όπως βόλτες και γνωριμία με τα άλογα της Ελληνικής Εταιρίας Θεραπευτικής Ιππασίας, show αγαπημένων ηρώων των παιδιών όπως ο «Μπόμπ ο Σφουγγαράκης» και η «Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια» με τη συνεργασία του Nickelodeon, κατασκευές αερομοντελισμού από τους Προσκόπους Αμαρουσίου. Συντροφιά κράτησαν στους επισκέπτες και τα χορευτικά δρώμενα ευρωπαϊκών και λάτιν χορών από τη Σχολή Χορού Latina Loca σε σημεία της πόλης, όπως και η ζωντανή μουσική από την Κρήτη με κεράσματα και δωρεάν διανομές γλυκισμάτων από τα καταστήματα της πόλης.


Επίσης, σε εξέλιξη στη διάρκεια του διημέρου ήταν και δράσεις όπως η συγκέντρωση παιχνιδιών και σχολικών ειδών με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», ενώ στον μικρό παιδότοπο στην πλατεία Αγίας Λαύρας τα παιδιά διασκέδασαν στην πίστα χορού με φωτορυθμικά, έβγαλαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ήρωες στον ειδικά διαμορφωμένο φωτογραφικό θάλαμο, έκαναν facepainting, κατασκεύασαν τα δικά τους μπαλόνια και έλαβαν δωράκια.


Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου πλαισίωσε τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με εκπτώσεις και προσφορές προς τους καταναλωτές με την ευκαιρία της έναρξης από 1 έως 10 Νοεμβρίου του δεκαημέρου προσφορών.


Χορηγός του Family Weekend ήταν η εταιρία τηλεπικοινωνιών CYTA.


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο