Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής Στούντιο Α γίνεται πράξη, με τη διαμόρφωση της οδού Στουντίου

Print Friendly, PDF & EmailΤην εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνται για τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση της οδού Στουντίου παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δ. Σμυρνή και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας.


Το έργο οδοποιίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης   


Την εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνται για τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση    της οδού Στουντίου, σε όλο το μήκος της μέχρι και τη διασταύρωσή της με την οδό Πεντέλης, επίβλεψε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά την πορεία του έργου, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Δημήτρη Σμυρνή και υπηρεσιακούς παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας.  


Το έργο  που θα αναδείξει το χαρακτήρα της γειτονιάς και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων, περιλαμβάνει τη διάνοιξη και ασφαλτόστρωση της οδού Στουντίου, την κατασκευή πεζοδρομίων για την ασφαλή διάβαση των πεζών και τον εξωραϊσμό του περιβάλλοντα χώρου.    


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, μετά το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή δήλωσε:
«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας προχωρούμε στην υλοποίηση ενός πάγιου αιτήματος των κατοίκων και του τοπικού συλλόγου, που αφορά στη διαμόρφωση της οδού Στουντίου. Παρά τη δύσκολη  οικονομική συγκυρία, με αμείωτο ενδιαφέρον για την πόλη μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την εκτέλεση έργων που έχει ανάγκη το Μαρούσι.
 Το πρόγραμμα έργων οδοποιίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη έχουν γίνει αρκετές ανακατασκευές και ασφαλτοστρώσεις τόσο σε κεντρικά σημεία, όσο και σε περιφερειακές οδούς, ενώ έχουν δημοπρατηθεί και άλλες αντίστοιχες  εργολαβίες που θα υλοποιηθούν στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Τα έργα αυτά είναι ενταγμένα στο πρόγραμμά μας, στοχεύοντας να γίνει το Μαρούσι ανθρώπινη πόλη, που θα παρέχει ποιότητα ζωής και ασφάλεια στους κατοίκους της.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο